Vage ove nedelje pune džepove, Ovnovi upadaju u zamku tajne veze

Šta kažu zvezde za nedelju od 29. februara do 6. marta. Kakve perspektive vas čekaju na poslovnom, ljubavnom i zdravstvenom planu.

.

OVAN
Nove ideje vam se ukazuju, glava vam je puna informacija. Ne plašite se da ih stavite na papir ili u kompjuter. Verovatno će poslužiti u narednom periodu koji je pred vama. Novac zarađujete teško, a preko jedne Vodolije imaćete uspeh i bolji finansijski status. Oni koji su u vezi mogu imati flert. Tajne ljubavi nisu preporuka ali će se desiti. Mesec u Škorpiji u osmom polju pomaže da budete seksepilni. Slobodni moraju da budu ažurniji da bi privukli nečiju pažnju. Povučenost vas obuzima. Radi zdravlja bi vam prijao tretman u sportskom centru.

BIK
Poslovnoj sferi dobro sarađujete sa kolegama, saradnicima iz susednih zemalja. Nemirni ste i niste u stanju da sedite i čekate. Moguć je kraći put. Odlična poslovna prilika sa jednim Ovnom. Nećete razmišljati samo o zaradi već o dobrim poslovnim vezama. Teški dani su pred vama kada je reč o započinjanju nove veze. Povucite se i analizirajte sopstvene greške kojih ima po proceni partnera - dosta. Bik u braku ima period kada može da miruje. Neće biti trzavica na polju emocija ali na polju novca i te kako će biti. Čuvajte se svađe sa partnerom.Nemate dovoljno vazduha, preporučuju se šetnje.

BLIZANCI
Mogu da zablistaju u poslu oni Blizanci koji se odluče na unikatne radove. Moguće su sjajne ponude. Novac će vam brže doći nego što mislite. Čuvajte novac u utorak i sredu, očekuju vas veći troškovi i trebalo bi da ih smanjite. U ljubavi vladaju idilični odnosi. Deca vam pružaju veliko zadovoljstvo i sreću. Slobodni Blizanci upoznaće novu osobu na poslu. Bilo bi dobro da je ta osoba slobodna u suprotnom može vam napraviti problem zbog ljubomore. Što se zdravlja tiče osetljive su vam noge. Povedite računa.

RAK
Vaš vladar Mesec nalazi se u zarobljeništvu između planeta koje ga ne vole, Marsa i Saturna. Trebaće vam snaga i strpljenje da se izborite pre svega sa sobom pa zatim sa ostalima oko sebe. Tokom nedelje pažljivo se krećite u važnim poslovnim krugovima. Razmislite dobro šta ćete da radite i kako ćete da pregovarate. Mlađi pripadnici ovog znaka će verovatno ući u neku novu vezu koja će ih dobro emotivno protresti. Rak u braku neka čuva budžet. Osetljivi su vam žuč i creva.

LAV
Imate dovoljno snage da posao dovedete u najbolji red. Odlučni ste u tome i ne odričite se tih snova. Saradnici vam mogu skrenuti pažnju da ste preterano energični ili ponekad agresivni. Spustite nivo te vrste energije, bićete najomiljeniji radnik i šef. Osoba sa kojom gradite vezu je tradicionalan, domaćinski tip. Odnos sa partnerom je topao, prihvatljiv za sve oblike saradnje, što je danas retkost. Lav koji samuje ima potrebu da se ogradi još više od sveta. Baš kao govori I njegov simbol Lav voli da se popne na vrh i posmatra sa visine šta se dešava oko njega. Čulo sluho vam je osetljivo.

DEVICA
Mnogi će vam obećavati novac, lak život, provod, putovanja ali ipak, vi sve vidite bolje od drugih. Planirate da radite samo ono što je vama isplativo. Ne nasedajte na lake ponude koje su obično u celosti laž i prazna priča. Nema potrebe da žurite, pred kraj nedelje više novca i realno pravog posla. Odlično se osećate po pitanju emotivnog života. Slobodni mogu upoznati nekog novog. Možete pokušati vezu sa Vagom ili Bikom. Oni koji su u braku brinu o familiji i njihovom zdravlju. Čuvajte se promene vremena i raspoloženja.

VAGA
Kreativnost i mašta usmereni su na konstruktivni rad i daju vam osećaj blaženstva. Volite osećaj kada radite ono što vas čini opuštenim. Zaradićete mnogo novca, posebno od srede. Ako ste slobodni imate šansu da takvu osobu upoznate baš na nekom popularnom mestu, u restoranu. Ako ste u vezi onda idite na kraći odmor sa partnerom. Vage u braku razmišljaju o novom preseljenju ili proširenju doma. Dajete primer drugima koliko je dobro biti pozitivan.

ŠKORPIJA
Obratite pažnju na budžet posebno ako radite privatni posao. Možda ćete morati da potrošite na stvari koje niste očekivali. Potrebna vam je osoba po mogućstvu rođena u znaku Strelca. To je neko ko poznaje zakon, pravo a trenutno je to aktuelno. Razdražljivi ste. Partner vas ne razume ali vas voli i trpi. Potrudite se da pokažete više osećanja. Neće vas ostaviti ali nećete ni preterano uživati. Moguć je premor.

STRELAC
Poslovno svaki Strelac teži promeni. Imate potrebu da upravljate drugima. Ovo je nedelja kada vladate novim projektima koji su prava inovacija. Morate da nađete zajednički jezik sa osobama koji često pokazuju ljubomoru. Naučite ih moralom i lepom ponašanju. To je vaš zadatak. Postoji puno ljubomore i posesivnosti u braku ili vezi u kojoj se nalazite. Ukoliko ste slobodni teško prihvatite ideje partnera koga upoznate. To vam je mana jer ipak morate biti parlamentarni, poslušajte druge, pomoći će vam u daljem rasuđivanju. Obratite se kardiologu.

JARAC
Potrebna vam je podrška saradnika sa kojima radite svaki dan. Njih doživljavate kao svoju porodicu. Svako ko radi sa vama imaće uspeha. Od srede, četvrtka očekuje vas novac, I bolja finansijska situacija. Ukoliko niste u braku, razmišljate o tome intenzivno. Želite da se okrenete ozbiljnom životu. Slobodan Jarac može biti uvučen u jednu vezu koja mu realno ne prija. Iskreno zbog osećaja samoće, prihvatićete tu zajednicu ali ne zadugo. Verovatno ćete pre raskinuti, nego dalje nastaviti. Dobrog ste zdravlja.

VODOLIJA
Uprkos svemu dobićete zanimljivu poslovnu ponudu da radite posao koji zahteva rad u grupi. Niste ljubitelj velikih grupa, već volite isključivo individualnost koja vam omogućava slobodu i bolju intuiciju. Saosećajni ste, prijateljski nastrojeni prema onim kolegama koji pokazuju razumevanje i želju da sarađuju na miran i racionalan način. Želite da provedete dane u krugu porodice ukoliko ste u braku. To vam pomažete da se stabilizujete emotivno. Slobodne Vodolije mogu pronaći sreću u vezi sa Lavom. Lav je vaša prirodna energija i dopuna, zbog toga se dobro slažete. Osetljivi bubrezi.

RIBE
Samo pričate o planovima, poslovnim kombinacijama a nikako da realno uradite i radite. Ako želite bolji posao bavite se delatnostima koji su vezane za medicinu, prodaju opreme za ugostiteljske objekte ili kućni dekor. Potrebno je da radite različite poslove. Možete očekivati novac u manjoj količini ali redovno, skoro svaki dan. Mogućnost stabilne veze sa jednom Devicom može da vas promeni iz korena. Znate biti rasejani ali Devica zna red i ona će vas usmeravati. Ribe u braku su previše okružene prijateljima koji ih odvlače od porodice i bračnog druga. Okrenite se kući, domu. Tu ste realno srećni Zdravlje vam je ipak dobro.