Astro

Ponedeljak: Škorpije kalkulišu, Vage "golicaju" zanimljive kombinacije, Rakovi razmišljaju „neka svako radi ono za šta je plaćen“

Kako počinje, gledano iz astro ugla, nova nedelja, saznaćete u nastavku.

02.08.2021. - 06:30h
Ilustracija
Ilustracijafoto: Pixel-Shot/Shutterstock

OVAN

Bićete nervozni zbog velike količine obaveza koja vas čeka, ali ćete se truditi da sa saradnicima održavate korektan odnos. Ako se malo potrudite, radna atmosfera će biti potpuno u redu. Smatrate da vas voljena osoba pomalo zanemaruje.

BIK

Činiće vam se da ste u mnogim stvarima pogrešili, smatraćete da su vaši potezi bili ishitreni. Pokušajte da ne podlegnete ovom raspoloženju, pogotovo što će ono trajati samo za vreme prepordnevnih sati. Ostatak dana doneće vam vedrije misli i bolje raspoloženje.

BLIZANCI

Neraspoloženje u prvom delu dana brzo će biti prevaziđeno i pred vama su dobri momenti i u poslovnom ali i u emotivnom segmentu. U mislima vam je osoba koju ste od skora upoznali, verovatno preko poslovnog segmenta.

RAK

Drugačije ćete se postaviti prema saradnicima. Kolege mogu primetiti promenu, jer nećete biti spremni da im izađete u susret oko situacija koje vas lično ne dotiču. U fazonu ste – neka svako radi ono za šta je plaćen. Emotivno – dan dobar za izlaske i druženje.