Astro

Da im prođe utorak: Lavove opterećuje dug, Device propust prema partneru, Rakove promenljivo raspoloženje … Neko danas i uživa?

Nekoliko znakova poželeće da se ovaj utorak što pre završi, mada nije takva situacija sa svima. Kome će biti sve potaman, saznajte u nastavku.

15.06.2021. - 06:30h
Imam ideju kako da ovaj dan bude super
Imam ideju kako da ovaj dan bude superfoto: Svitlana Sokolova / Shutterstock

OVAN

Iako će danas malo toga ići po planovima, nemate razloga za nerviranje. Samo se pripremite da ćete verovatno morati svaku situaciju da odradite po dva puta. Emotivni partner jeste zahtevan, ali danas vam to ne smeta, naprotiv – samo vam je simpatično.

BIK

Danas baš I niste u nekom fazonu I zaista vam teško pada sve ono što morate da uradite. U stvari, ljudi vas smaraju jer su zahtevni I ne dozvoljavaju vam da imate malo svog mira. Previše ste emotivni, a voljene osobe ni na vidiku – brine neke svoje brige.

BLIZANCI

Nešto vam je teže da danas izađete na kraj sa obavezama, jer ste prilično neorganizovani I ne možete da se fokusirate. Vaša pažnja I razmišljanja rasuti su na više strana. Osećate nezadovoljstvo zbog sporog odvijanja nekih situacija sa emotivnim partnerom.

RAK

Prilično ste osetljivi, pa sve možete shvatati kao kritiku ili kao nezadovoljstvo vašim radom. Ne preterujte, saberite se malo. Promenljiva raspoloženja kada je voljena osoba u pitanju – čas vam je potrebno njeno prisustvo, čas ćete biti sumnjičavi i ljubomorni.