Astro

Utorak je: Lavovi se premišljaju oko jedne ponude, od Devica se očekuje prvi potez, Blizanci od ranog jutra u petoj brzini

Kakva je današnja astro pozicija vašeg znaka? 

08.06.2021. - 06:30h
Ilustracija
Ilustracijafoto: Dean Drobot / Shutterstock

OVAN

Ostavljate odličan utisak na osobe sa kojima dolazite u kontakt. Kolega ili prijatelj vam mogu pomoći da dođe do realizacije sastanka sa nekim ko vam je bitan. U emotivnim relacijama danas ste dosta zahtevno raspoloženi prema partneru.

BIK

Uspeli ste da se stabilizujete i osećate se sigurno i sposobno da odradite sve ono što je potrebno. Pripremite se ozbiljno za poslovni dogovor. Uživanje u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom. Ipak, povremeno će vam se činiti da je partner odsutan.

BLIZANCI

Nametnuli ste sebi gomilu obaveza i trudite se da funkcionišete paralelno na više strana. Dosta vas može iscrpeti ovaj dan, pa vam neće odgovarati da popodne provedete u jurnjavi. Više će vam prijati opušten odnos sa partnerom u kućnoj atmosferi.

RAK

Pravi je momenat da se potrudite i pojačate komunikaciju sa poslovnim partnerima ili saradnicima. Umete da se postavite na pravi način prema sagovorniku. Uživaćete u zanimljivim razgovorima sa jednom osobom i truditi se da se opustite.