Astro

HOROSKOP ZA SREDU: Bikovi sa nestrpljenjem čekaju dokumentaciju koja nikako da stigne; Device neka poslušaju osećaj...

Dok će jednima biti sve mirno i potaman, drugi će imati pune ruke posla i konfuzije!

05.05.2021. - 06:30h
Ilustracija
Ilustracijafoto: eldar nurkovic/Shutterstock

OVAN

Neke stvari u poslovnom segmentu smatrate nebitnim i ne pada vam na pamet da se aktivirate oko njih. Odredili ste prioritete i trenutno ih se striktno pridržavate. Emotivni zanos – ako ste tek upoznali nekog u potpunosti ste opčinjeni ovom osobom.

BIK

Nedefinisane i zbunjujuće situacije. Čini vam se da neko od saradnika nije u potpunosti iskren prema vama. Sa nestrpljenjem čekate dokumentaciju koja nikako da pristigne. Kontakt sa emotivnim partnerom će bolje funkcionisati u drugom delu dana.

BLIZANCI

Nije vam jasno zbog čega nadređeni ne pokazuje zainteresovanost za vaše predloge i ideje. U prvom delu dana ćete se osećati nestabilno i nesigurno, što može dovesti i do zahlađenja odnosa sa emotivnim partnerom ako se upustite u rasprave zbog svog lošeg raspoloženja.

RAK

U prvom delu dana očekujte da ćete jedva uspeti da na vreme privedete jednu obavezu kraju. Spuštanje tenzije, ukoliko je ona bila prisutna u saradničkim relacijama. Spremni ste da napravite konkretniji potez prema osobi koja vam se dopada. U emotivnim relacijama – mirno stanje.