Astro

Ovnovi danas sve stižu i ništa im nije teško, Škorpije jurcaju "kao muve bez glave", Jarčevima stižu zanimljive ponude...

Čega god se dohvate danas, Bikovima ide od ruke. Vage nikako da se "otresu" potpuno nepotrebnih briga... Kakav dan je pred vama?

02.03.2021. - 06:30h
Kakav dan je pred vama?
Kakav dan je pred vama?foto: studiostoks/Shutterstock

OVAN

Jedan podsticajan dan je pred vama. Sve stižete i ništa vam nije teško. Nemojte samo da budete previše nervozni što drugi ne uspevaju da uhvate vaš tempo. U emotivnim relacijama stoje neke lepe pričice i lako flertovanje. Čisto da bude zanimljivo.

BIK

Čemu god da se danas posvetite više je nego sigurno da ćete to I ostvariti. Potpuno realno gledate na situacije i tačno vidite na koji način se treba postaviti u njima. Odličan trenutak da sa voljenom osobom razgovarate o nečemu oko čega već duže vreme razmišljate.

BLIZANCI

Neophodno je da od samog početka radnog vremena krenete u akciju. Čak I neke situacije koje su izgledale kao neostvarive, danas mogu biti pokrenute. Bitna je samo vaša inicijativa. Danas ste pre za prijateljske kontakte nego za emotivnog partnera.

RAK

Imate argumente, imate sve što je potrebno da ostvarite uspešnu saradnju sa drugima, zato je bitno da budete aktivni. Nemojte dozvoliti da neke šanse prolaze pored vas. U emotivnom delu imate veliko razumevanje od strane voljene osobe. Uzvratite na isti način.