Astro

Ovnovi danas bolje da se "ne hvataju za džep", Lavove "saleću" obaveze sa svih strana, Strelčevima stižu dobre vesti...

Kakav dan je pred vama? Šta su vam spremile zvezde za poslednji ponedeljak u ovom februaru?

22.02.2021. - 06:30h
Kakav dan je pred vama?
Kakav dan je pred vama? foto: studiostoks/Shutterstock

OVAN

Danas budite obazrivi po pitanju investiranja , ali I trošenja novca, jer se lako može dogoditi da se potencijalni dobitak pretvori u gubitak. Ako niste spremni na mogućnost da izgubite, nemojte ni počinjati. Dobar odnos sa voljenom osobom, ali postoji prikrivena ljubomora.

BIK

Danas su vam na pameti samo poslovni projekti i načini na koje možete doći do novca. “Boli” vas neko dugovanje koje pokušavate da rešite što pre. Ipak, i te kako ćete imati vremena za slatka flertovanja i očijukanja sa suprotnim polom. Odnos sa emotivnim partnerom je odličan.

BLIZANCI

U pozitivnom ste raspoloženju pa će biti lako izboriti se sa svakom napetom situacijom na poslu. Suštinski ste mirni, jer shvatate da ne vredi nervirati se oko nekih momenata sa kolegama. Kontaktiraće vas osoba koja vam se jako dopada, ali će sve ostati samo na nivou komunikacije.

RAK

Kako dan bude odmicao bićete sve raspoloženiji za posao. Verovatno ćete najviše uraditi u poslednjim satima, a pojedinima neće biti teško ni da deo posla odnesu kući ili neke obaveze završe nakon radnog vremena. Zaokupljeni ste mislima o bivšem emotivnom partneru.