Astro

Lavovima danas nedostaje samopuzdanje, Vage uživaju u priči sa nekim ko im se dopada, Vodolijama prija druženje s porodicom...

A kakav dan je pred vama? 

22.09.2020. - 06:30h
Vage uživaju u priči sa nekim ko im se dopada...
Vage uživaju u priči sa nekim ko im se dopada...foto: Depositphotos/MilanMarkovic

OVAN

Ni u današnjem danu dosta situacija vam neće ići od ruke, neka rešenja će vam izmicati za dlaku, a probleme ćete rešavati bukvalno u poslednjem trenutku. Komunikacija sa ljudima oko vas, pa i sa emotivnim partnerom biće dosta zategnuta.

BIK

Suviše spora realizacija svega onoga što ste zamislili očekuje vas tokom današnjeg dana. Mogući su i manji problemi sa novcem, pogotovo ako očekujete da vam neko vrati dugovanje. Nervoza u odnosu sa voljenom osobom – neka pitanja je bolje ne pokretati.

BLIZANCI

Iako vas i danas očekuje dosta „borbe“ u poslovnom segmentu, ipak ćete bolje proći nego tokom jučerašnjeg dana. Neke situacije ćete konačno rešiti, a pokrenuće se i papirološka pitanja koja su bila u zastoju. Sa voljenom osobom danas nema zadovoljavajuće komunikacije.

RAK

Pokušavaćete da koliko toliko uskladite odnose sa onima koji su oko vas, ali to će vam danas dosta teško polaziti za rukom. Drugi kao da vas ne čuju ili vas jednostavno ne razumeju na pravi način. Možete biti neraspoloženi zbog partnerovih postupaka.