Astro

Loš poslovni dan za Škorpije, Rakovi u raskoraku između racionalnog i emotivnog, Lavovi ne smeju dozvoliti da im odluta pažnja!

Sreda puna turbulencija...

16.09.2020. - 06:30h
foto: Depositphotos/Vadymvdrobot

OVAN

Možda ovaj dan neće obilovati baš onim, najboljim rezultatima – ali ćete na njegovom kraju i te kako biti zadovoljni svim onim što ste uradili. Mali uspesi, mali pomaci – ali kada sve saberete, dovoljni da ovaj dan prozovete uspešnim. Komunikacija sa partnerom je pomalo štura i neinspirativna.

BIK

Možda vi lično danas i nećete biti baš u savršenom fazonu za posao, ali situacije koje vam idu na ruku će se nameštati same od sebe. Još samo da ih vi iskoristite na pravi način i da ovo bude uspešan poslovni dan. Susret sa osobom koju volite može biti izuzetno lep.

BLIZANCI

Koliko god se vi trudili da se danas uklopite sa pojedinim osobama koje su vam poslovno važne, itekako je moguće da ovo nećete uspeti da ostvarite do kraja. Svi rezultati danas su polovični. Emotivni segment je ipak aktivniji od poslovnog i danas može doneti lepa iznenađenja.

RAK

Danas kao da ste u raskoraku između racionalnog i emotivnog dela. Pokušavate da se usmerite na posao, ali misli vam konstantno beže na neku drugu stranu, najpre na onu koja se vezuje za ljubav. Imaćete problem sa fokusiranjem, potrudite se da ne napravite grešku.