Astro

Tek je utorak, a Ovnovima je već potreban odmor; Lavovi su nezadovoljni zbog kritika koje trpe, Device ne priznaju da su pogrešile

Kakav dan je pred vama? Šta su vam zvezde piredile?

14.07.2020. - 06:30h
Tek je utorak, a Ovnovima je već potreban odmor
Tek je utorak, a Ovnovima je već potreban odmorfoto: Depositphotos/GaudiLab

OVAN

Nesporazum ili nedoumica u razgovoru sa nadređenima ili osobom koja je po stažu iznad vas. Sada ne možete da radite stvari na svoj način već morate da se prilagodite. Poziv za izlazak u popodnevnim satima koji ste već dugo očekivali, stiže u najnezgodnije vreme. Potrebno vam je da se opustite i odmorite.

BIK

Suviše ste nervozni i lako vas je podbosti. Ne dozvolite da kratko kancelarijsko prepucavanje preraste u dublji konflikt i razmimoilaženje sa nekim sa kim radite. Niste zadovoljni količinom pažnje koju dobijate od partnera. Smatrate da se u poslednje vreme suviše uvukao u svoju ljušturu.

BLIZANCI

Našli ste se u centru zbivanja u poslovnom okruženju koja nisu nimalo lagana. Od vas se očekuje da podržite nekog sa čijim se mišljenjem baš i ne slažete. Partner će vam prebaciti da imate premalo vremena za njega. Potrudite se da danas ugovorite susret.

RAK

Neka greška koju ste napravili u prethodnom periodu danas dolazi na dnevni red. Očekujte stres, nerviranje i užurbanost sve do popodnevnih sati. Podstaknuti ste jednom zanimljivom komunikacijom i radoznali da otkrijete u kom pravcu ovo može da ide.