Astro

Ovnovi su danas prilično nervozni, Lavovi nemaju vremena ni za šta drugo osim za posao, Vodolije "vode svoju politiku"...

Šta su vama zvezde priredile za ovaj utorak?

07.07.2020. - 06:30h
Udri brigu na veselje
Udri brigu na veseljefoto: Depositphotos/VitalikRadko

OVAN

Neko s posla vas jako nervira svojim ponašanjem. Niste u baš strpljivom raspoloženju tokom ovog dana, pa je moguće da nećete moći da se uzdržavate. Ne budite arogantni prema drugima, to stvara pogrešnu sliku o vama. U ljubavi ste impulsivni i nemate takta.

BIK

Vaši predlozi danas mogu biti zanimljivi sagovornicima, ali je potrebno da nastupite sa više samopouzdanja. Ovo je važno I za poslovni I za emotivni segment. U polju emocija – danas može doći do komunikacije sa jednom osobom koja vam je simpatična od ranije.

BLIZANCI

Danas možete biti dosta impulsivni i tvrdoglavi u kontaktima sa kolegama, ali ovo ponašanje možete preneti i u razgovore sa poslovnim saradnicima ili klijentima. Ovakvo ponašanje vam danas može pokvariti i susret sa partnerom.

RAK

Danas ste u potpunosti okrenuti obavezama, jedini je problem što ćete zbog manjka vremena, veći deo dana provesti užurbano i pod stresom. U odnosu sa voljenom osobom biće potrebno da se opustite i pokažete više emocija i pažnje. Nemojte dozvoliti da nervoza utiče na vas.