Astro

Od 5. juna do 5. jula očekuje nas dvostruko pomračenje: Uticaće na sledećih 18 godina života svakog od nas!

Od 5. juna do 5. jula očekuje nas koridor pomračenja...

02.06.2020. - 20:00h
Dvostruko pomračenje od 5. juna do 5. jula uticaće na sledećih 18 godina života svakog od nas
Dvostruko pomračenje od 5. juna do 5. jula uticaće na sledećih 18 godina života svakog od nasfoto: Depositphotos/milangucci

Koridor pomračenja počeće 5. juna pomračenjem Meseca, a završava se pomračenjem Sunca 21. juna. Zatim, pomračenje Sunca otvara drugi koridor, koji će trajati do 5. jula.

Zbog svega toga doći će do velike količine energije koja uslovljava promene, a konačni rezultat zavisi od osobe do osobe, te da li osoba može da koristi tu energiju ili ne.

Veoma je važno da tokom ovog perioda pažljivo pristupite svojim ciljevima, planovima i postupcima, jer se to lako može odraziti na period od narednih 18 godina!

Dvostruke igre i dvosmislenost bilo koje vrste su veoma opasne u ovom periodu koridora pomračenja.

Na dan pomračenja meseca, 5. juna, treba pustiti i odbaciti sve zastarelo: osećanja, odnose koji nam nisu potrebni, sve ono što nas dugo brine, tako da može na to mesto da dođe nova energija.

Dobro razmislite o svojim ciljevima i o tome kako ih ostvariti, ali ne žurite da ih ostvarite, nego sačekajte kraj ovog koridora.

Pogrešne odluke donete u ovom periodu mogu biti fatalne i ne mogu se ispraviti. Zbog toga morate biti posebno pažljivi, osluškivati sebe i svoje želje.

Ako nema odgovora u duši, možda vam ove ciljeve i želje nameću roditelji, rođaci ili društvo i okruženje - pa možete požaliti zbog donesenih odluka.

Ciljevi moraju biti konkretni, ostvarivi i relevantni.

Zapišite svoje misli koji dolaze tokom koridora pomračenja, među njima se možda kriju ideje za budućnost.

Ne plašite se pomračenja, jer ono može uticati na poboljšanje vašeg života i kardinalne promene koje već odavno kasne, a neophodne su za napredovanje.

Izvor: Stil