Tri znaka horoskopa "biće carevi" tokom vladavine Ribe do 20. marta

Tokom većeg dela sezone Riba našu sreću remetiće retrogradni Merkur, ali zbog toga svakako ne treba očajavati. To posebno važi za tri znaka Zodijaka, kojima će se zvezde na mnogim poljima osmehnuti, pa će idućih mesec dana dugo pamtiti po lepim stvarima, piše Elite Daily.

Mesec kao bombona, foto: Depositphotos/g_studio
Mesec kao bombona, foto: Depositphotos/g_studio
.

Rak

Život ima svoje čudne puteve, pa ne možete poreći da ste u proteklom razdoblju, bez obzira na svoju izraženu intuiciju, imali mnogo izazova u vezi i odnosima s drugim ljudima. Prešli ste dug put i to se vidi, ali sada vam se vraća energija i ponovo imate želju za akcijom i učenjem. Ako razmišljate da li da se upustite u nešto novo, sada je pravo vreme za to, jer ćete imati mnogo inspiracije. S druge strane, zbog retrogradnog Merkura treba da budete oprezni na svakom koraku – ne potpisujte važne ugovore pre nego što ih detaljno pročitate. Društveni život će vam procvetati u ovom razdoblju i imaćete mnogo dubokoumnih razgovora.

.

Škorpija

Vaše izražavanje je jedinstveno. Ako ste dugo držali sve u sebi tokom sezone Vodolije, sezona Riba će biti razdoblje vašeg otvaranja. U ovom razdoblju imaćete priliku i da upoznate nekog ko će vas inspirisati i u koga biste mogli da se zaljubite, a zbog uticaja retrogradnog Merkura može se dogoditi i da vam se javi neka osoba iz prošlosti. Okončajte sve sa njom i nastavite dalje. Ne osvrćite se više nazad, nego samo hrabro nastavite napred.

.

Ribe

Vaša sezona je konačno došla i vi već osećate magiju. Merkur će biti retrogradan u vašem znaku do 9. marta, dok se ne vrati u Vodoliju, ali ne treba brinuti zbog njega, nego izvucite najbolje iz toga. Prisećajte se stvari i preispitujte ih kako biste se osvestili i spoznali šta treba da promenite. U ovom razdoblju pokazaćete se kao posvećeni partner i tako ćete ojačati i svoju ljubavnu vezu i odnose sa drugim važnim ljudima. Vaša komunikativnost doći će do izražaja, pa treba iskoristiti ovaj nalet brbljivosti u svoju korist. Otkrijte lepotu koja postoji oko vas i samo čeka da je zgrabite.

Izvor: index.hr