Astro

Naporan dan je pred Bikovima, Vage se upuštaju u flert iz dosade, a Ribe već stiže umor

Šta su vama zvezde priredile za ovu sredu?

22.01.2020. - 06:30h
Naporan dan je pred Bikovima
Naporan dan je pred Bikovimafoto: Depositphotos/piotr_marcinski

LAV

Dosta toga morate obaviti, sledi vam veliki broj kontakata, poziva, susreta. Na sve ovo, vaša energija baš i nije na vrhuncu, pa ćete veći deo ovoga uglavnom otaljati. Ni u emotivnim delu niste zadovoljni – neka komunikacija se pokrenula s partnerom, ali je to daleko od dobrog.

DEVICA

Na poslu rastrzanost i manjak vremena. Kao da je sve odjednom došlo na dnevni red. Pokušajte da se malo saberete i da rešavate stvari jednu po jednu. Sa voljenom osobom vam trenutno prijaju samo lake priče. Ne možete da se udubljujete u neke probleme.

VAGA

Žalite se kako se saradnici ponašaju neodgovorno, dok sa druge strane – i vi pravite iste greške, samo što to ne želite sebi da priznate. Pokušajte da izbalansirate odnos sa nekim ljudima. Malo flertujete sa jednom osobom, ali bez posebnog žara, čisto da vam prođe vreme.

ŠKORPIJA

Stežu vas neke situacije na poslu, pokušavate da izađete iz svega ovoga, ali izgleda da će vam to danas teško polaziti za rukom. Previše dešavanja koja vam oduzimaju energiju. Neko pokušava da vas oraspoloži, ali to trenutno slabo funkcioniše.