Astro

Što se Lavova tiče bolje da prespavaju ovaj dan, dok Ovnovi, Bikovi i Device moraju savladati lekciju zvanu tolerancija

Kakva vas subota očekuje, saznajte!

28.12.2019. - 07:30h
Rasprava
Raspravafoto: Depositphotos/Wavebreakmedia

OVAN

Dobro razmislite o svojim postupcima tokom današnjeg dana. Ne dozvolite da vas neke situacije povuku i da delujete izbrzano, ishitreno, impulsivno. Potrebno je dobro razmišljanje i više diplomatije. Svojim potezima možete povrediti emotivnog partnera. Pokažite više tolerancije.

BIK

Neki vaši propusti danas mogu biti izneti na svetlost dana. Ne pokušavajte da prebacujete odgovornost na druge, prihvatite svoj deo krivice. Sve se može ispraviti bez veće problematike. U emotivnom segmentu burno – ne potencirajte na raspravama, probajte kompromisno rešenje.

BLIZANCI

Poslovni segment je danas dosta užurban I potrebno vam je da se fokusirate na svoje obaveze. To će biti teško za izvesti, jer vas okolnosti, ali I ljudi oko vas ometaju. Nadali ste se nekim dešavanjima u emotivnom segmentu I možete biti neprijatno iznenađeni promenama planova.

RAK

Danas ćete morati da budete vrlo fleksibilni I prilagodljivi. Teško je da će vaši planovi biti ostvareni, pa se pripremite da ih menjate u hodu. Trenutna brzina dešavanja u poslovnom segmentu vam ne prija, jer se osećate pritisnuto. Burne reakcije na neke postupke od strane voljene osobe.