Astro

Škorpije su danas spremne za drastične promene, Strelčevi lako završavaju sve obaveze, a Jarčevima "prete" nepredviđeni troškovi

Šta su vama zvezde priredile za prvi dan oktobra?

01.10.2019. - 07:30h
Škorpije su danas spremne za drastične promene na poslu
Škorpije su danas spremne za drastične promene na poslufoto: Depositphotos/Goodluz

OVAN

Tokom današnjeg dana osećaćete napetost zbog velikog broja obaveza. No, ne možete žuriti jer svakom detalju morate posvetiti dovoljno pažnje. Značajan susret tokom popodnevnih sati. Moguće je da ćete se videti sa nekim sa kim dugo planirate susret.

BIK

Danas dobijate neke informacije za koje niste sigurni da li su u potpunosti tačne, ali vas makar na trenutak mogu uznemiriti. Ne delajte ishitreno. Korektan odnos sa voljenom osobom, mada se ispod mirne površine provlači obostrana ljubomora.

BLIZANCI

Tokom današnjeg dana stoji zadovoljstvo postignutim dogovorima. Dan u kojem ste dosta posvećeni poslovnom segmentu I svakoj obavezi pristupate vrlo ozbiljno. Osoba koja je zauzeta pokazuje veliko interesovanje za vas.

RAK

Iako je dan pomalo naporan, ipak sve ide po vašim planovima. Imate podršku bitnih ljudi. Danas uspevate da prevaziđete ili savladate velike prepreke. U emotivnom delu – korektan odnos sa voljenom osobom. Slobodnima se može javiti neko iz prošlosti.