Blizancima danas nikako ne cveta cveće u ljubavi, Lavovi vide neprijatelje svuda oko sebe

Dnevni horoskop za 6. mart je pred vama. Jesu li vam zvezde danas naklonjene ili ćete jedva čekati da ovaj dan prođe.

foto: Depositphotos
foto: Depositphotos
.

OVAN

Danas je teško da ćete bilo koju obavezu ili posao uspeti da uradite do kraja i onako kako ste zamislili. Emotivni partner vam je baš potreban, ali je suviše zauzet i pitanje je da li ćete uopšte uspeti da se vidite. Dan koji vas može okupirati i opteretiti razmišljanjima.

BIK

Danas ste u pregovorima u vezi jednog posla. Ne pristajte automatski na prve uslove, izborite se za ono što je povoljnije za vas. Nema potrebe da vrednujete svoj rad malo, ako se vi ne cenite, neće to raditi ni neko drugi. Dan je dobar za ljubav i uživanje.

BLIZANCI

Pred vama je dan sa mnogo obaveza, ali nemate razloga za zabrinutost – sve uspevate da završite na vreme. Ono što će vas oneraspoložiti je odnos sa emotivnim partnerom ili sa nekim ko vam je simpatičan – ovde je komunikacija više nego loša i druga strana uopšte ne odgovara na vaše pokušaje zbližavanja.

RAK

To što ste imali neprijatnu komunikaciju sa kolegom ili nadređenom osobom, zaista nije razlog za upadanje u uznemirenost. Ne dozvolite da vas neki ljudi izbacuju iz takta, a pogotovo ne prenosite svoje loše raspoloženje u druge relacije koje su vam važne. Moguće zahlađenje u emotivnim odnosima.

LAV

Danas ćete sumnjati u sve i svakoga, baš iz razloga što je mnogo nejasnih i nedefinisanih situacija oko vas. Čini vam se da vidite neprijatelje svuda oko sebe. Postoji sumnja i u voljenu osobu. Pažljivo pratite svaki njen korak. Dan koji vas može opteretiti svojom energijom.

DEVICA

Ovo je dan kada nećete dozvoliti da vam bilo šta pokvari sreću. Bitne vesti dolaze do vas, najave jakih poslovnih projekata, saradnji, a pojedine Device će danas dobiti i zvaničnu potvrdu o unapređenju. Finansijski priliv u toku dana. Emotivno se osećate savršeno.

VAGA

Mislili ste da ćete moći da zaradite više od jednog poslića koji ste odradili, i sada ste prilično neraspoloženi kada ste dobili konačni obračun i isplatu. Nije vam jasno kako ste uspeli toliko da se preračunate. Emotivni partner je voljan da vas vidi, ali vi baš i niste u posebnom fazonu za njega.

ŠKORPIJA

Ne mogu da poreknem da će biti nekih dobrih poslovnih i finansijskih dešavanja tokom današnjeg dana, ali ono što će ga ipak obeležiti je jedna neugodna situacija. Neke skrivene stvari mogu izaći na videlo, bilo da su u pitanju posao ili emocije.

STRELAC

Današnji dan može obeležiti nezadovoljstvo u segmentu odnosa, bilo da su oni poslovni ili emotivni. Ni vi ni druga strana nećete biti spremni na popuštanje, svako se drži svoje priče, i kao da će se u jednom trenutku podići zid između vas dvoje. Opustite se u komunikaciji.

JARAC

Iako se mora priznati da ste imali svojih nedoumica i već polako počinjali da sumnjate u uspeh svojih napora, ipak će današnji dan obeležiti jedan uspešan početak poslovne saradnje. Pojedinim Jarčevima stoji i mogućnost dodatnih finansijskih priliva ili obećanje napredovanja. Emotivno ste odlično.

VODOLIJA

Današnji dan je kod vas protkan lepim vestima, finansijskim dobitkom, a pojedine Vodolije će se bogami i iznenaditi nekim lepim poklonom ili sitnicom od strane emotivnog ili poslovnog partnera. Sve u svemu – dan kada ne treba razmišljati o nekim lošijim situacijama sa kolegama ili onima koje volite.

RIBE

Sve se baš tako namestilo da jedan posao ili projekat dospe baš u vaše ruke. Ne samo da će vam ovo dati priliku da se pokažete, već ćete moći i lepo da zaradite. Jaka želja za susretom sa dragom osobom ili simpatijom. Popodne i veče više nego dobri.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs