Astro

Blizanci danas nikoga neće ostaviti ravnodušnim, pred Ribama je dan pun strasti i ljubavi

I dok će Vage morati pet puta da mere pre nego što preseku, Jarčevi će dobro raspoloženje prenositi na sve oko sebe. Šta zvezde predviđaju vašem horoskopskom znaku danas?
19.11.2018. - 08:47h

OVAN

Gomilu zadataka ste danas postavili ispred sebe i daćete svoj maksimum da ih završite. Uskakaće tu s vremena na vreme i neke dodatne obaveze, pa ćete morati da menjate prioritete. Dan za inicijativu i komunikaciju sa osobom koja vam je interesantna.

BIK

Danas imate jedan važan poslovni dogovor i razmišljaćete na koji način da se postavite da biste najbolje izvukli od ovog sastanka. Moguće je da neke vaše ideje neće naići na odobravanje od strane saradnika. Emotivni segment je danas odlično postavljen, možete se opustiti sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Zabrinuti ste jer postoji mogućnost da jedan poslovni dogovor bude odložen. Preuzimite inicijativu i ne dozvolite da dođe do prolongiranja, jer je ovo nešto vama dosta bitno. Ljude sa kojima danas dolazite u kontakt ne ostavljate ravnodušnim – komunikativni ste, zabavni i duhoviti.

RAK

Osećate se opuštenije i možete da se radujete, jer vam je jasno da ćete uspeti da rešite jednu važnu poslovnu situaciju. Do vas dolaze vesti o nekom finansijskom prilivu ili novčanom dobitku, poklonu. Pokrenite se prema osobi koja vam je interesantna, možete započeti zanimljivu komunikaciju.

LAV

Uspeli ste da ostvarite veći deo od onoga što ste nameravali, i možete biti zadovoljni svojim rezultatima. Komunikacija sa bitnim poslovnim partnerima teče baš onako kako ste planirali. Dobro ste raspoloženi i ostavićete jak utisak na sve one sa kojima budete dolazili u kontakt.

DEVICA

Svesni ste da danas možete uspeti da rešite jedan problem ili poslovnu situaciju, i maksimalno ćete se angažovati da ovo privedete kraju. Dogovori sa nadređenima. Jaka inicijativa prema emotivnom partneru ili osobi sa kojom biste želeli da ostvarite nešto više od prolaznog prijateljstva.

VAGA

Trebali bi da budete malo proračunati i da bolje razmislite pre nego što pokrenete neke dogovore. Međutim, tera vas jak impuls, nestrpljivi ste i nemate vremena za prevelika kalkulisanja. Pazite da u žurbi ne načinite neki propust ili grešku. Strastan i eksplozivan dan u emotivnim odnosima.

ŠKORPIJA

Nešto što vam je predstavljalo problem danas možete rešiti uz pomoć bliskog sradnika ili kolege. Velike mogućnosti za značajnije finansijske prilive. Izuzetno ste raspoloženi da pokrenete komunikaciju sa osobom koja vam se dopada, ali nemate strpljenja za njena odlaganja.

STRELAC

Za one stvari koje su kočile u poslovnom segmentu, danas dobijate još jednu priliku da ih i završite. Zato prionite na posao i angažujte se koliko god možete. Jedna osoba pokušava da vas animira i zainteresuje. Prija vam njena pažnja, ali niste sigurni koliko ste voljni za nešto dublje.

JARAC

Neke vaše ideje iz prethodnog perioda je danas lakše realizovati. Vi ste u veoma podsticajnom raspoloženju, a i atmosfera u poslovnom okruženju je dobra, pa je lakše raditi i sarađivati sa drugima. Svoje raspoloženje uspećete da prenesete i u odnos sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Vreme je da konkretizujete ili pokrenete neke dogovore o kojima već duže vreme razmišljate. Imate odličnu inicijativu, ljudi su spremni da vas saslušaju i sada je pravi trenutak za aktivaciju. Komunikacija sa osobom koja vam se dopada teče glatko i provešćete sate u razgovorima.

RIBE

Ovo ni malo nije loš dan za bilo šta što vam je važno, pa se aktivirajte u poslovnom segmentu jer možete ostvariti jedan zadovoljavajuć dogovor ili priskrbiti sebi fin finansijski priliv. Nemojte pustiti da ovaj dan prođe bez susreta sa voljenom osobom, jer su pred vama strasni momenti ispunjeni ljubavlju.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs