Info

Prva ubedljivo najgledanija televizija u toku jučerašnjeg dana

Tokom jučerašnjeg dana Prva je bila najgledanija televizija sa udelom u gledanosti od 16% od ranog jutra do ponoći među publikom do 50 godina, dok je u udarnom terminu bila daleko ispred konkurencije sa ostvarenih 23% udela u gledanosti.

12.08.2020. - 14:32h
Grafikon 1
Grafikon 1foto: Prva TV
Grafikon 2
Grafikon 2foto: Prva TV

Serija “Igra sudbine” bila je ubedljivo najgledaniji program i sa udelom u gledanosti od 38% je bila gledanija od programa svih nacionalnih televizija zajedno emitovanih u tom trenutku, dok je serija “Drugo ime ljubavi” sa ostvarenih 18% među urbanom publikom do 50 godina, bila takođe najgledanija u svom terminu.

Grafikon 3
Grafikon 3foto: Prva TV
Grafikon 4
Grafikon 4foto: Prva TV

Centralne Vesti Prve sa ostvarenih 17% udela u gledanosti bile su prvi izbor publike od 18 do 50 godina, kao i emsija 150 minuta sa 13% udela u gledanosti u navedenoj ciljnoj grupi.

Grafikon 5
Grafikon 5foto: Prva TV
Grafikon
Grafikonfoto: Prva TV

Jutarnji program Prve bio je najgledaniji među urbanom publikom do 50 godina. Sa udelom u gledanosti od 15% Jutro na Prvoj bilo je tri puta gledanije od jutarnjih programa ostalih komercijalnih televizija zajedno.

Grafikon 6
Grafikon 6foto: Prva TV

 

Sa ukupnim auditorijumom od blizu 3 miliona gledalaca, i udelom u gledanosti od 21% među publikom do 50 godina, Kopernikus je bio najgledanija medijska grupa u toku jučerašnjeg dana.

Grafikon 7
Grafikon 7foto: Prva TV

 

Ovo su zvanični rezultati merenja agencije Nielsen.

Zahvaljujemo gledaocima na ukazanom poverenju.