Crno-beli u dvoranu kraj Morave stižu posle poraza od Armanija u Evroligi, ali i sa skorom od 15 pobeda i šest poraza u regionalnom takmičenju.

Sa druge strane, ekipa Dejana Mijatovića Partizan dočekuje kao 11. na tabeli sa osam trijumfa i 13 neuspeha.

U prvom delu sezone, crno-beli su 27. novembra savladali tim iz Čačka sa 101:56, a pred novi okršaj trener Partizana Željko Obradović ističe da njegvoi igrači moraju da budu apsolutno fokusirani.

"Treba da promenimo čip, da se vratimo ABA ligi u ovom ritmu utakmica. Borac je pokazao mnogo puta da igra dobro, pre svega u Čačku. Moramo sa apsolutno najvećom koncentracijom da igramo utakmicu ukoliko želimo pozitivan rezultat", istakao je Obradović.

Košarkaš Partizana Alen Smailagić svestan je da gostovanja u Čačku neće biti lako.

"Borac je dobra ekipa. Imaju dobre igrače, a naročito dobro igraju kod kuće. Mi izlazimo iz teškog poraza. Moramo da suzbijemo redove, odigramo najkoncentrisanije i najjače moguće. Probaćemo da zaboravimo poraz iz Milana, da nastavimo dalje, najbolje što možemo do kraja sezone", naglasio je Smailagić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.