ZVEZDA GRANDA ŠOKIRALA: "Kad bi se skinuo imao bih šta i da pokažem"

Nemanju Petrovića upoznali smo i zavoleli kao neverovatno talentovanog, skromnog i lepo vaspitanog momka, čiji je put u takmičenju "Zvezda Granda" prošao bez ijedne kritike žirija i bez skandala.

Nemanja Petrović, foto: Prva tv printscreen, Zvezde Granda
Nemanja Petrović, foto: Prva tv printscreen, Zvezde Granda
.

Sa svakim svojim pojavljivanjem na Grandovoj sceni trudio se da se neverovatnim rasponom glasa izdvoji od ostalih takmičara i maestralnim interpratacijama najvećih pop hitova postane jedan od pevača pred kojim je blistava karijera.

Danas, kada je takmičenje završeno, lagano sam gradi svoj muzički put i ne krije da bi rado izabrao Čolin smer, jer mu se, kako kaže, dopada gospodski način predstavljanja publici kome i on teži.

- Od muzičkih uzora uvek bih prvo izabrao Zdravka Čolića. Dopada mi se način na koji decenijama unazad gradi svoju karijeru koja je bez ijedne mrlje. Nije sklon skandalima, na sceni je gospodin, a čuo sam da je i privatno takav. Izdvojio bih i Mirzu Selimovića, jer po uzoru na Čolu i on krči svoj put ka vrhu- ističe Nemanja i dodaje da bi voleo da ga publika zavoli samo zbog njegovog glasa.

Kako nas poznate ličnosti svakodnevno iznenađuju svojim provokativnim fotografijama, zanimalo nas je i da li je spreman da i na taj način privuče pažnju publike.

- Ne, ja zaista nisam u tom fazonu. Ali i da se skinem imao bih šta i da pokažem. Mada, iskreno više volim kada se ne otkriva baš sve. Treba imati meru i na pravi način zagolicati maštu, ne mora baš uvek sve da se otkrije- zaključio je Nemanja koji uskoro ulazi u studio kako bi snimio svoj prvi singl za "Grand produkciju".

Izvor: Grand