Tuga u domu poznate glumice - slomljena je zbog GUBITKA ČLANA PORODICE: Dostavljač je UBIO našeg divnog Olivera! (FOTO)

Otkrila do detalja šta se desilo.

Izvor: 24sedam.rs/Nemanja Vujčić  |  
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Glumica Endži Harmon, poznata po ulogama u serijama "Rizoli i Ajls" i "Red i zakon", objavila je na svom nalogu na Instagramu tužnu vest da je njen pas ubijen i to od strane dostavljača kompanije "Instacart".

Ona je detaljno objasnila u svojoj objavi šta se dogodilo.

- Tokom Uskršnjeg vikenda, dostavljač za "Instacart" je pucao i ubio našeg divnog Olivera. Izašao je iz auta, dostavio hranu i onda ubio našeg psa - počela je Endži i nastavila:

.

- Kamera na našem zvonu se punila u kući, što je on video i znao da ga ništa ne snima. Policija ga je pustila na slobodu jer je tvrdio da se branio. Nije imao nikakvu ogrebotinu na sebi niti su njegove pantalone bile pocepane - otkrila je glumica, pa potom objasnila da se dostavljač i lažno predstavljao.

- Predstavljao se kao žena pod imenom Merle. Ubio je našeg psa dok smo moje ćerke i ja bile u kući i ponavljao: "Da, ubio sam vašeg psa. Da, jesam". Traumatizovani smo i slomljeni zbog gubitka našeg voljenog psa i člana porodice - napisala je Endži, dok je na storiju dodala:

- Čoveku koji je oduzeo Olija od nas: Ono što si uradio je odvratno i neoprostivo. Ne samo da si na oduzeo člana porodice, već si nam naneo traume koje se ne mogu opisati. Činjenica da neko može da uradi tako nešto nehumano je meni nerazumljivo i slomljena sam što nisam mogla da se oprostim od njega - rekla je Endži.

Iz policije su podelili saopštenje za "People" u kom su objasnili šta im je dostavljač rekao.

- On je ispričao policiji da ga je pas napao dok se nalazio u dvorištu i da se branio ispaljujući jedan hitac koji je ubio psa. Drugi pas je bio prisutan, ali ga nije napao - rekli su iz policije, a protiv dostavljača nije podneta tužba od strane njih.