Šta na telu Bena Afleka ne podnose ni bivša ni sadašnja Dženifer? Skine majicu, a tamo... (FOTO)

Dženifer Lopez i Ben Aflek krstare jahtom i zaustavljaju se na kratko u mondenskim letovalištima, a kako svetska javnost prati svaki njihov korak, mnogi su primetili da Ben Aflek ne skida majicu.

Ben Aflek, foto: Profimedia
Ben Aflek, foto: Profimedia
.

Dok se na fotografijama iz Sen Tropea i iz Kaprija može videti Dženifer Lopez u kupaćem kostimu, dok se sunča, Ben Aflek se ne može videti bez majice.

Naime, on krije tetovažu koju ima preko celih leđa, a u pitanju je šareni feniks. Crtež na leđima je urađen u nekoliko boja i zaista ga je teško ne primetiti.

Tu tetovažu Dženifer Lopez ne podnosi, što je i rekla u jednom intervjuu iz 2016. godine.

"Da sam ja na njegovom mestu, bilo bi me sramota te tetovaže. Ima previše boja, kao i sve njegove tetovaže, trebalo bi da su manje šarene, a više kul", rekla je tada Džej Lo.

Strani mediji su tada preneli da je poznati glumac tetovažu uradio jer ona simbolizuje ponovno rođenje. Jednom prilikom oglasila se o toj tetovaži i njegova bivša žena Dženifer Garner.

"U mom rodnom gradu za ovako nešto bi rekli: 'Bože, spasi ga'. Feniks se diže iz pepela. Simbolizujem li u ovom slučaju ja pepeo? Odbijam da budem pepeo", objasnila je glumica. Aflekovu tetovažu pogledajte OVDE!

Izvor: Superžena