SARA DŽESIKA PARKER dala odgovor: Evo šta će biti SA SAMANTOM I ZVERKOM u nastavku kultne serije

Pod nazivom "And Just Like That", što je omiljena fraza Keri Bredšo, "Seks i grad" vraća se na male ekrane, i to u deset epizoda. Prema pisanjima stranih medija, snimanje bi trebalo da počne na proleće, a kao što je već poznato, na setu neće biti Kim Katral iliti Samante Džons. Za sada nije poznato kako će u seriji biti opravdan izostanak jednog od najvažnijih likova.

Mirand, Keri i Šarlot, foto: Profimedia
Mirand, Keri i Šarlot, foto: Profimedia

Obožavaoci serije širom sveta jedva čekaju da vide kako će izgledati nova poglavlja u životima junakinja "Seksa i grada", Keri Bredšo, Šarlot Jork i Mirande Hobs, ali redom ističu da će Samanta Džons jako nedostajati.

Glumeći u svih šest sezona kultne serije i dva filma, Kim Katral postala je sinonim za "Seks i grad" i mnogi novu seriju ne mogu da zamisle bez nje. Pitaju se i kako će Samantino odsustvo biti objašnjeno u "And Just Like That".

Prema objašnjenju Kejsi Blojs, direktorke za sadržaj na HBO Max-u, daje se naslutiti da će se Samanta i njene tri prijateljice jednostavno udaljiti i da će njihovo prijateljstvo izbledeti, piše Stil.

Kao i u stvarnom životu, ljudi ulaze u naše živote i odlaze. Prijateljstva blede, a nova prijateljstva počinju. Mislim da to sve pokazuje faze života u stvarnosti. Žele da ispričaju stvarnu priču o tome kako je biti žena u pedesetim godinama u Njujorku. Zbog toga sve treba da izgleda organski, a prijatelje koje imate s trideset, možda više nećete imati s pedeset godina, rekla je Blojs za TV Lajn.

I Sara Džesika Parker se na Instagramu osvrnula na Samantino odsustvo nakon što je jedan obožavalac napisao da će svima nedostajati.

I nama će nedostajati. Jako smo je voleli, napisala je Sara, a na komentar drugog da Parkerova ne voli Katral, glumica je odgovorila:

- Nikad to nisam rekla i nikad ne bih. Samanta nije deo ovo priče. Ali će uvek biti deo nas. Bez obzira na to gde bile i šta radile.

Neki fanovi izrazili su i zabrinutost zbog sudbine Zverke naslućujući da će on umreti, kako se nagađalo da je trebalo da se dogodi prema nerealizovanom scenariju za treći film 2018. godine. Međutim, Kris Not lično je demantovao takve glasine rekavši da Zverka nije trebalo da umre i da je to bila laž. O tome šta će se zaista dogoditi s Kerinim suprugom u novoj seriji, Sara Džesika Parker na Instagramu je samo kratko napisala:

- Sačekajte i videćete.

Promena će, čini se, biti i u produkcijskom timu serije, pa će umesto Darena Stara, koji je napisao i seriju Emili u Parizu, funkciju izvršnog producenta, kako pišu strani mediji, preuzeti Majkl Patrik King zajedno s Nikson, Parker i Dejvis. King je poznat kao reditelj više epizoda originalne serije kao i oba filma.