Roberto Kavali je ludo voleo Sandru - bio je 45 godina STARIJI OD NJE: Kupio joj je PRIVATNO OSTRVO, ali to nije sve!

Modni kreator Roberto Kavali imao je buran ljubavni život.

Izvor: B92.net  |  
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Čuveni dizajner Roberto Kavali nije štedeo kada su hirovi i želje njegove partnerke Sandre Nilson u pitanju. Iako je među njima velika razlika u godinama, Roberto i Sandra stalno su isticali da su veliki oslonac jedno drugom i da uživaju u ljubavi.

Osim toga, kada je ovaj par "uhvaćen" na plaži, mnogi su napravili haos zbog fotografija Roberta i Sandre u kupaćim kostimima.

Dizajner je proše godine dobio sina kojem je dao ime po svom ocu.

"Beba, koja je rođena pre nedelju dana upravo ovde u Firenci, divna je i bilo je stvarno emotivno videti ga odmah nakon što se rodio. Ime mu je Đorđo, kao i njegovom dedi, mom ocu kojeg su nacisti streljali u masakru u Kavrigliji kad sam imao četiri godine", izjavio je Roberto za magazin Novella 2000.

Ova vest je bukvalno šokirala svet s obzirom da je Roberto od Sandre stariji 45 godina.

Roberto se sa Sandrom zabavljao od 2008. godine, tj. od njene 23. godine, dok je manekenka poslednjih godina brinula o dizajneru dan/noć s obzirom da je imao ozbiljnih zdravstvenih problema.

Zlobnici su šuškali kako mu je Sandra "menjala pelene" i da je on sa njom samo da bi ga ona negovala, ali su svi ostali šokirani saznanjem da par ima i dete.

Pričalo se kako joj je dizajner iz zahvalnosti kupio privatno ostrvo na kojem se nalazi luksuzna vila sa četiri spavaće sobe, kolibom za lov, bazenom, terenom za golf...

Sandra je bila manekenka kada je upoznala Kavalija i od tog momenta ga očarala. Dizajner joj je godinama kupovao skupocene poklone i vodio je svuda sa sobom, dok je javnost oduvek sumnjičava u vezi njihove ljubavi s obzirom da je starosna razlika između njih ogromna.