Posle Gorice, stiže Samanta! Glumica u novom sitkomu "Tri muškarca i tetka": Igram lošu ženu koja stalno vređa svog bivšeg

Publika je gledala i volela u ulozi frizerke Gorice u seriji "Tate", čiji je kraj u petak na Prvoj televiziji, Međutim, glumica Marijana Mićić se nada da će publika zavoleti njen novi lik u novoj humorističkoj seriji "Tri muškarca i tetka" koja startuje u nedelju, 21. februara u 20h na Prvoj televiziji. Marijana igra Samantu, samohranu majku koja nije u dobrim odnosima sa bivšim suprugom, a da li glumica u stvarnom životu deli neke osobine svog lika, kaže: “To je jedna žena koja ne preza ni od čega, stalno vređa svog muža, stalno mu govori da je nesposoban, da je cirkuzant, a opet je zarad svojih ličnih želja ostavila dete kod njega. Jedna loša žena koja nema dodirnih tačaka sa mnom”.

Samanta, bivša Jovišina žena, foto: Marko Arsić
Samanta, bivša Jovišina žena, foto: Marko Arsić
.

Marijana veruje da će serija osvojiti srca gledalaca: “Mislim da će se publika smejati i voleti ovu seriju, što nam je I cilj u ovim vremenima, da se lepo opustimo, relaksiramo i nasmejemo. Fokus priče je na dve žene, dve divne glumice, jedna ima sina, a druga dva sestrića, Svetlana Ceca Bojković igra majku Milana Vasića, a Seka Sablić je njena sestra i tetka Milana Vasića i Marka Janketića. Divno je raditi s njima”.

Uz ovakvu glumačku podelu, smeh i pozitivna energija su svakako neizostavni. O tome govori i Milan Vasić, jedan od glavnih junaka serije: Glumačka ekipa je dobra, mi se lepo zabavljamo na setu i ima puno smeha, iskreno jedva čekam da počne”, poručuje glumac i dodaje: “Imam čast da mi najlepša devojka u seriji (Teodora Bjelica) bude devojka. U kući se svašta dešava mom bratu, liku kojeg igra Marko Janketić, tu su Hristina Popović, Ceca Bojković, Petar Božović, sjajna je ekipa I prosto se ne zna šta ko radi u kući, stano dolaze novi likovi koji stvaraju pometnju svima nama. BIće veoma uzbudljivo I brzo”, otkriva Vasić.

O početku serije mnogo se piše i priča jer ovakva glumačka postava izaziva veliku pažnju. Velikane glumišta Petra Božovića, Seku Sablić i Svetlanu Cecu Bojković gledaćemo posle dužeg vremena, a možda i prvi put zajedno u istom kadru u jednoj sjajnoj i toploj priči za celu porodicu. Iako su se još pre samog snimanja pilot epizode pojavile informacije da će serija biti rađena po ugledu na svetski hit „Dva i po muškarca“, „Tri muškarca i tetka” predstavlja potpuno drugačiji koncept i priču koja je rađena po originalnom scenariju i autentičnoj zamisli i ideji. Tetka i njeni muškarci su epicentar priče oko čijih snova o brzoj zaradi se vrti mnoštvo likova, bivše i sadašnje ljubavi, poslovni partneri i prijatelji.