Pogledajte novi trejler Ratova zvezda

"Čui, kod kuće smo", kaže Harison Fordov Han Solo u novom trejleru za film "Star Wars: The Force Awakens" koji je objavljen u četvrtak na konvenciji fanova ove filmske franšize.

.

Trejler je bio vrhunac godišnje fanovske konvencije "Star Wars Celebration" u Kaliforniji gde se na hiljade obožavalaca okupilo da vidi stare i nove članove ekipe i razgovara o filmu koji u bioskope stiže 18. decembra.

Keri Fišer (princeza Leja), Mark Hamil (Luk Skajvoker), Piter Mejhju (Čubaka) i Entoni Denijels (C-3PO) pojavili su se u društvu Oskara Ajsaka, Dejzi Ridli i Džona Bojeke - glavnih glumaca u novom filmu "The Force Awakens" koji će režirati Džej Džej Abrams a producirati Ketlin Kenedi kako bi odgovarali na pitanja obožavalaca.

Ford, koji je igrao Hana Sola u originalnoj trilogiji nije bio prisutan zbog povreda koje je zadovio kada se njegov avion strušio na golf igralište prošlog meseca. Abrams je rekao da je glumac dobro i da se odmara.

Prvo pojavljivanje Forda u novom filmu izazvalo je ovacije u sali za konvencije koju su do vrha ispunili kostimirani obožavaoci.

Novi treler počinje sa vozilom koje ide preko pustinjskog predela planete Džaku a glas Luka Skajvokera kaže: "Sila je snažna u mojoj porodici. Moj otac je ima. Ja je imam. Moja sestra je ima. Imaš je i ti".

Tokom trejlera koji traje oko 90 sekundi vidi se Ajsakov Po Dameron u njegovom Iks-vingu, Fin Džona Bojeke obučen kao Stormtruper i Rej Dejzi Ridli kako beži od eksplozije, kao inovi droid BB-8.

Foršpan se završava sa slikom Hana Sola u kožnoj jakni kako stoji pored Čubake.

Film "Sila se budi" nastavlja priču 30 godina posle epizode šest Ratova zvezda - "Povratak džedaja". Ajsak, Ridli i Bojega otkrili su neke sitnice i zanimljivosti o svojim likovima, iako je ceo film obavijen velom tajne.

Rej je "samodovoljni usamljenik" koji pljačka groblja brodova, rekla je Ridli. Za Bojeginog Fina fanovi nisu znali da li je negativac ili pozitivac. Bojega je klimnuo glavom kada su ga pitali da li je on Stormtruper, vojnik mračne strane.
"Srećemo Fina u neverovatnoj opasnosti i način na koji reaguje u toj opasnosti menja njegov život", rekao je Bojega.
Poa Damerona je "odrećena princeza poslala na misiju i on nailazi na Fina i njihove sudbine bivaju zauvek isprepletane", dodao je Bojega.

.

Izvor: Tanjug