U intervjuu za "Grand", otkrila je detalje nesreće, a njena hrabrost i otvorenost, pokazale su snagu i odlučnost da se izbori sa izazovima koje je život stavio pred nju.

- Hvala Bogu, sve je okej. Prvo nismo bili baš okej, naravno ugruvali smo se, tu su bile i modrice, a ja zakazala snimanje spota. Sakrivala sam sa nakitom, sa perjem, nema čime nismo sakrivali te modrice. Bilo je i glavobolje, povređena ruka, sada je sve dobro hvala Bogu. Nov auto je morao da se kupi, tako da je to bio malo nepredviđeni trošak, s obzirom na to da sam mnogo para dala na album i nisam očekivala. Ali, moram da kažem, pre toga sam bila u manastiru Gračanica, zapalila sveću za žive i ja ostadoh živa, u sred saobraćajne nesreće. Tako da, to je nešto što stalno vraćam u glavi i kažem "Hvala Bogu što me je sačuvao" - ispričala je Sara.

Pevačica je otkrila i kako uspeva da se posveti svom slobodnom vremenu i uživanju, uprkos brojnim obavezama i nastupima.

- Gledam da što više provedem slobodno vreme sa drugaricama, naravno i sa mojom porodicom, sa bratovim sinom i snajkom - istakla je pevačica i otkrila koliko vremena uspeva da provede sa bratovljevim sinom:

- U odnosu na ono koliko želim da provedem vremena, jako malo. On je toliko jedno voljeno dete, da mi ne stignemo da ga uzmemo. Odrasta u okruženju punom ljubavi, malo smo ga razmazili, ali Bože moj, prvenac nam je - priznala je pevačica.

Sara je jako bliska i u dobrim je odnosima sa svojom snajkom, pa je istakla koliko joj to zapravo znači u životu.

- Svaka devojka koja ima brata, veruj mi da je najbitnije kakva će snajka da bude i kakva će žena pored njega da bude. Ako je snažna žena pored njega, koja će da ga podržava u svemu i da priča sa njim, da bude kao što je moja snajka. Moj brat je osvojio Srbiju sa svojim tetoviranjem, sada se polako širi na Balkan, ali eto šta znači jedna jaka, dobra žena puna ljubavi pored tvog brata - otkrila je Sara.

Poznato je da su braća malo strožija kada su sestre i njihovi momci u pitanju, a Sara je priznala kako je njen brat reagovao na dečka sa kojim je ona nedavno raskinula.

- Jeste bio malo strožiji, za neke stvari je bio u pravu, na žalost. Ali, moj brat nije imao puno prilike da upozna njega, više je porodica od mog bivšeg dečka imala vremena da upozna mene, jer smo više vremena provodili u Australiji, nego u Srbiji, tako da nije imao prilike da ga upozna pošteno - istakla je pevačica za "Grand".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.