Ova POZNATA PEVAČICA se pre muzike oprobala u GLUMAČKIM VODAMA: Sada je otkupila prava, kako se ova SERIJA ne bi više nigde prikazivala (VIDEO)

Iako danas važi za jednu od najvećih muzičkih zvezda na svetu, kao tinejdžerka je pokušala da se ostvari kao glumica.

T. R.  |  Izvor: prva.rs  |  
Foto: Frederic Legrand - COMEO/Shuttrstock
Foto: Frederic Legrand - COMEO/Shuttrstock
.

Ona je sa svojih 16 godina glumila u telenoveli „El Oasis“. Sjajno se snašla i ostvarila je zapaženu ulogu, ipak je ubrzo shvatila da joj je pevanje draže i privlačnije.

Šakira je tumačila lik Luize Marije Riko, imala je crnu kosu i izgledala je potpuno drugačije, a kako je to izgledalo POGLEDAJTE NA LINKU.

Čuveni glumac Pedro Mogolon, koji je tumačio lik Šakirinog oca, otkrio je u intervjuu za „Buen Dia Colombia“, da se ona još tada izdvajala od ostatka glumačke postave, iako je imala samo 16 godina.

Ona je glumila zajedno sa glumcem Pedrom Rendonom, koji je tada imao 19 godina. On je za magazin „Vea“ otkrio da je ova sapunca bila njegov prvi veliki projekat i da ga se zato rado seća.

Međutim, on je otkrio i glasine da je Šakira kupila prava na telenovelu, kako bi sprečila da se ona distribuira bilo gde dalje, što ga je malo razljutilo. On smatra da je ovakva odluka nepoštovanje, iako sama pevačica nikada nije potvrdila da je ovo uradila.

„Ako ne možete da pronađem materijal onoga što ste uradili, to je veoma tužno i nedostatak poštovanja prema ljudima koji su uložili mnogo ljubavi i snage da taj projekat dobro isapdne“, rekao je.