Novi film Danijela Redklifa: Šokirana publika izlazila iz sale!

Još nije poznato da li je publika napustila salu zbog morbidnosti, scena ispuštanja gasova, poljupca dvojice glumaca ili...

.

Film "Swiss Army Man", u kojem glavne uloge igraju Daniel Redklif i Pol Dano, premijerno je prikazan ovog vikenda u Eccles Theateru u okviru prestižnog Sundance Film Festivala.

Međutim, ostvarenje čiju režiju potpisuju Daniel Kvan i Daniel Šeinert, nije naišlo na dobre reakcije publike. Zapravo, do kraja devedesetominutnog filma dobar deo gledalaca napustio je salu.

Radnja filma prati zbližavanje izgubljenog čoveka (Dano) sa lešom (Radcliffe) za koji će se ispostaviti da je živa osoba, ali je u takvom stanju da može samo da ispušta gasove.

Odgovarajući na pitanja novinara na festivalu, Redklif je rekao da je prilika da igra mrtvaca zvučala toliko zabavno da nije smeo da je propusti.

Još nije poznato da li je publika napustila salu zbog besmislenih scena ispuštanja gasova, čudnog poljupca dvojice glumaca, dugih i neprijatnih razgovora o masturbaciji, izolaciji i smislu života ili je u pitanju nešto sasvim drugo.

Izvor: N1