Nikada sebe nije videla ni kao učesnika u bilo kom takmičenju, a odnela je pobedu u "Najslabijoj karici"! Kako će Lidija potrošiti osvojenih 660.000 dinara?

Ona nije najslabija, već najjača karika. Lidija Tošović uspela je da se izbori za pobedu u kvizu "Najslabija karika" i tako osvoji više od 600.000 dinara. Šta za nju predstavlja učešće u ovom kvizu i kako će potrošiti osvojenu sumu novca, pričala je takmičarka u emisiji "150 minuta".

A.B.  |  Izvor: Prva  |  
Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

Tokom emisije, bilo je uspona i padova, kako i sama priznaje jer je imala pad koncentracije tokom takmičenja i nije moglo da se nasluti da će baš ona odneti pobedu.

"Rekla bih da sam bila najviše fokusirana kada je to bilo najpotrebnije. I u odsutnim momentima, davala sam tačne odgovore, što je na kraju i presudilo", ističe Lidija.

Lidija nikada sebe nije videla kao tip koji učestvuje i pobeđuje u srpskim kvizovima, zbog čega sada odvažila i prvi put učestvovala u jednom takvom, a kakvo iskustvo nosi iz "Najslabije karike", pričala je detaljnije u nastavku...