Marina Tucaković O BORBI SA KANCEROM: Stanje mi varira. Cecina pesma "Kukavica" mi pomaže u teškim situacijama

Tekstopisac Marina Tucaković godinama vodi bitku sa kancerom, o čemu je u više navrata i govorila za medije. Sa javne scene se povukla, jer se posvetila lečenju i sada je priznala da joj je stanje nepromenjeno, odnosno da stalno varira.

Marina Tucaković, foto: PRVA TV
Marina Tucaković, foto: PRVA TV
.

"Onako se osećam. Stanje stalno varira, nekada mi je dobro, nekada loše. Odlazim redovno kod lekara i na terapije. Izmrcvarena sam, ali se i dalje borim. Tako mi je kako mi je. Sedim kod kuće, radim pesme, ali slabo ima melodija. Gledam da se ni sa kim ne družim zbog korone koja je svuda oko nas, borim se sama sa sobom. Vreme je depresivno, ljudi su depresivni, sve je stalo. Nema više velikih okupljanja, koncerata, pevači slabo rade", govori Marina za Blic i dodaje:

"U teškim situacijama mi najviše pomaže pesma „Kukavica“, nju doživljavam i to je numera za sva vremena. Ne mogu reći omiljena, ali je uvek rado slušam. Interesantno je da sam mislila da će pesma Harisa Džinovića „Ostariću neću znati“ biti promašaj, ali se na kraju publici dopala i postala je hit", kaže ona kroz osmeh.