Marija o odnosu sa ocem: „Kad biste znali koliko je tragova na mojoj duši...“

Iako se odavno kroz medije provlači priča da nije u dobrim odnosima sa svojim ocem Rajkom, pevačica Marija Šerifović se trudi da sa njim održava korektan odnos. Uspomene pokušava da potisne koliko god da može.

.

– Koliko je samo tragova na mojoj duši, kad biste znali. Što mogu da promenim, menjam. Što ne mogu, puštam da ode. Ne svađam se, ne zavodim red. Sve što je do mene, dobro je – rekla je Marija za Story

Njena ljubavna priča i dalje je mnogima interesantna, a poznata pevačica ističe da i dalje želi da njeni izbori budu samo njene odluke i ničije drugo.

–Moji ljubavni izbori su samo moji i ne osećam potrebu da se bilo kome pravdam zbog njih – kaže pevačica.

Za razliku od Marije koja svoj emotivni život čuva daleko od očiju javnosti, njena majka Verica za “Gloriju” je otkrila kako je upoznala Marijinog oca.

.

Kao veoma mlada Verica je počela da peva u rođakovom bendu “Žaoka”. Tu je pronaša i ljubav. Između nje i bubnjara benda, Rajka Šerifovića, rodile su se emocije koje su krunisane brakom i rođenjem Veričinog jedinog deteta, ćerke Marije, 1984.

– Bilo mi je osamnaest, njemu nešto više. Venčali smo se 1982. godine u Inđiji, gde smo tih dana nastupali. Jedne subote ujutro smo stali pred matičara, a uveče smo bili na bini. Slavili smo naše venčanje sa gostima hotela. Ulaskom u brak, koji je zvanično okončan dvadeset godina kasnije, dobila sam priliku da mnogo toga lepog usvojim od roditelja mog supruga koji su bili profesionalni muzičari. Svekrva Lepa je bila pevačica, a svekar Emin, potomak Šerifa Šerifovića, vlasnika kafane “Belo jagnje” u kojoj je pevala i igrala Koštana Bore Stankovića, bio je harmonikaš. Svakog jutra me je budio uz muziku i kafu. Od njega sam naučila mnoge starogradske pesme i romanse – ispričala je svojevremeno Verica Šerifović za magazin “Gloria”.

Izvor: Gloria