Zanimljivo je to da dok je trajalo snimanje serije, fanovi su vatreno navijali da se Eva Longoria i Rikardo Čavira i zaista zaljube, ali oni su ostali samo dobri prijatelji. Glumica je tada bila u braku sa košarkašem Tonijem Parkerom, a Rikardo u 18-godišnjoj vezi sa Marseom Disel pre nego što ju je zaprosio tokom snimanja serije.

Par se venčao 2007. godine, a danas važe za jedan od najstabilnijih holivudskih parova.

Foto: Profimedia

Čavira ima iza sebe veoma dugu i uspešnu karijeru, a zabeležio je niz važnih uloga u pozorištu, snimio je mnogo holivudskih filmova, a poznat je po brojnim televizijskim ulogama.

Iako se retko pojavljuje u javnosti, u oktobru 2019. godine je komentarisao slučaj svoje koleginice iz serije, nakon što je glumica Felisiti Hofman, u čuvenoj seriji poznata kao Linet, osuđena na kratku zatvorsku kaznu zbog podmićivanja administracije jednog koledža kako bi se njena ćerka nezasluženo upisala, on je tada na Tviteru pisao kako je trebalo da bude strože kažnjena, prenosili su mediji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.