Karlos iz "Očajnih domaćica" je DANAS NEPREPOZNATLJIV: Evo šta su pričali o njegovom odnosu sa Gebi, a on u srećnom braku 20 godina!

"Očajne domaćice" su i danas jedna od popularnijih serija, a kada se premijerno emitovala od 2004. do 2012. godine retko čija glumačka postava je bila mnogo popularna. Iako su žene pre svega bile u fokusu, i muški članovi ekipe su bili i te kako zapaženi.

Izvor: prva.rs  |  Izvor: Žena Blic/ Iris Krdžić  |  
Foto: Profimedia/©ABC/Courtesy Everett Collection
Foto: Profimedia/©ABC/Courtesy Everett Collection
.

Zanimljivo je to da dok je trajalo snimanje serije, fanovi su vatreno navijali da se Eva Longoria i Rikardo Čavira i zaista zaljube, ali oni su ostali samo dobri prijatelji. Glumica je tada bila u braku sa košarkašem Tonijem Parkerom, a Rikardo u 18-godišnjoj vezi sa Marseom Disel pre nego što ju je zaprosio tokom snimanja serije.

Par se venčao 2007. godine, a danas važe za jedan od najstabilnijih holivudskih parova.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Čavira ima iza sebe veoma dugu i uspešnu karijeru, a zabeležio je niz važnih uloga u pozorištu, snimio je mnogo holivudskih filmova, a poznat je po brojnim televizijskim ulogama.

Iako se retko pojavljuje u javnosti, u oktobru 2019. godine je komentarisao slučaj svoje koleginice iz serije, nakon što je glumica Felisiti Hofman, u čuvenoj seriji poznata kao Linet, osuđena na kratku zatvorsku kaznu zbog podmićivanja administracije jednog koledža kako bi se njena ćerka nezasluženo upisala, on je tada na Tviteru pisao kako je trebalo da bude strože kažnjena, prenosili su mediji.