Otkako se udala za slavnog košarkaša Miloša Teodosića, glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić je zajedno sa decom napustila Srbiju. Zbog njegovog profesionalnog angažmana, porodica je prvo živela u Americi, a poslednjih godina dom su pronašli u Italiji.

Iako joj je majčinstvo na prvom mestu, Jelisaveta često posećuje domovinu, pa je nekada možemo videti i na daskama koje život znače. Najpoznatija predstava u kojoj igra zajedno brojnim kolegama je "Hotel 88", u kojoj igra svaki put kada se nađe u Beogradu.

Glumica je nedavno objavila fotografije sa plaže na Maldivima, na kojima su svi komentarisali njeno zgodno telo.

Jedna od prvih koja je komentarisala Jelisavetine fotografije sa plaže je starija koleginica Sandra Bugarski, napisavši: "Uživaj lepa Jelo", dok joj je glumica u odgovoru slala poljupce.

"Nerealna ženo", "Ko se ovde porodio", "Prestani da crtaš trbušnjake", "Bože gospode", samo su neki od komentara pratilaca i kolega sa glumačke scene, na račun njenog zanosnog fizičkog izgleda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.