Džoni i Amber se razveli: „Povremeno nasilna veza u granicama ljubavi“

Džoni Dep i Amber Herd postigli su dogovor oko razvoda nekoliko meseci nakon što su se pojavile u javnosti optužbe da je glumac zlostavljao suprugu.

.

Herdova (30) povukla je zahtev za zabranu prilaska koji je podnela zbog nasilja u porodici i to sa predumišljajem, što znači da ne može ponovo da ga podnese.

Tačka je stavljena i na razvod nakon što je Dep (53) navodno pristao da plati bivšoj približno sedam miliona dolara, prema pisanju TMZ, koji je prvi objavio vest.

"Naša veza je bila intenzivno strastvena i povremeno nasilna, ali uvek u granicama ljubavi", piše u zajedničkoj izjavi para koju su dostavili Us Weekly.

"Nijedna strana nije iznosila lažne optužbe sa ciljem da zadobije finansijsku korist. Nikada nije postojala namera da se nekome nanese fizička ili emocionalna šteta. Amber želi sve najbolje Džoniju u budućnosti. Sav finansijski prihod od razvoda doniraće u dobrotvorne svrhe. O razvodu više neće biti nikakvih javnih izajava", piše u saopštenju.

Vest je stigla skoro tri meseca nakon što je Amber podnela zahtev za razvod u maju. Ubrzo posle toga odobrena joj je privremena zabrana prilaska protiv zvezde "Pirata sa Kariba, nakon što je tvrdila kako ju je verbalno i fizički zlostavljao tokom njihove četvorogodišnje veze.

Depov advokat je od tada neprestano negirao sve optužbe.

Kako su mediji nedavno izvestili, Dep je navodno odsekao deo prsta u martu 2015. nakon svađe sa Amber koju je optužio da ga vara sa kolegom Bilijem Bobom Torntonom.

TMZ je objavio da se glumac povredio razbijajući staklene flaše i prozore, a potom svojom krvlju pisao "Bili Bob" i "laka Amber" na ogledalu u kupatilu. (Herdova i Tornton su zajedno snimali film u tom periodu).

.

Tornton je kasnije za TMZ odbacio te spekulacije.

Pre nekoliko dana osvanuo je i video na kojem se vidi Dep kako lupa kuhinjskim elementima i baca čašu i flašu od vina.

Herdova je kasnije izjavila za "Us Weekly" da ona "nije odgovorna za objavljivanje snimka".

.

Izvor: 24sata.rs