Dženifer najavila svadbena zvona?

Da li će Dženifer Lopez četrvrti put izgovoriti sudbonosno DA? Sudeći po njenim najnovijim izjavama ali i ponašanju čini se da nije daleko od toga...

.

Popularna pevačica i glumica Dženifer Lopez i njen partner bivši bejzbol igrač Aleks Rodrigez već od početka veze pokazivali su da je njihova veza ozbiljna, a ne neka prolazna faza. Da se par odlično slaže i provodi zajedno, svedoče brojne paparaco fotografije, kao i one koje par objavljuje sam na društvenim mrežama. Izgleda kao da je Dženifer sada spremna za korak dalje u njihovoj vezi, piše Story.hr.

Naime, jedna od najseksepilnijih žena na svetu je u intervjuu za magazin "Harper's Bazaar", izjavila da nije izgubila veru u pravu ljubav.

"Verujem u brak i volela bih da ostarim s nekim s kim sam ozakonila vezu", poručila je ona.

S obzirom na godine i činjenicu da niko od njih dvoje ne postaje mlađi, Džen i Aleks odlučili su da više ne igraju igrice i da maksimalno provode vreme zajedno da bi se upoznali što bolje i postali još sigurniji u svoju odluku o venčanju.

Zbog preterane bliskosti i činjenice da više ne mogu da se vide odvojeno dobili su i nadimak - Dž.Rod!

Podsetimo, popularnoj pevačici ovo će biti četvrti brak!

Prvo je bila udata za glumca Ojanija Nou (1997-1998), zatim plesača Krisa Duda (2001-2003), pa pevača Marka Entonija (2004-2014) s kojim ima blizance Emu i Maksa (9). Aleks ima dve ćerke Natašu (12) i El (9) iz braka s bivšom učiteljicom Sintijom Skrutis (2002-2008).

Izvor: Story.hr

Fun night w my baby... #World Series Houston 2017!

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on