Danijela Buzurović za PRVA.RS: "U Exkluzivu ništa više nije žuto osim špice!"

Jesen polako počinje na Prvoj, što znači da ćete gledati nove, ali i svoje omiljene emisije koje iz sezone u sezonu bivaju sve bolje. Jedan je (i) Exkluziv, na čijem je čelu voditeljka i urednica Danijela Buzurović. Za naš sajt, Danijela otkriva šta je "žuto" u emsiiji, a šta će novo da se desi, zbog čega je kandidat za cirkus, kako je odšlo do toga da za nju misle da je snaja Zorice Brunclik...

.

Kako je biti Danijela B. u septembru 2017?

- Naporno ali lepo. Baš lepo.

Dvoje dece, jedan muž i emisija u najavi. Kako žongliraš?

- Nema tog cirkusa koji me ne bi zaposlio!

Šta je novo na estradi? Bilo je burno leto, a i jesen nije ništa manje turbulentna, rekla bih?

- Na estradi se svakog dana dešava nešto novo i zato je tu Exkluziv da biste dobili proverene informacije i saznali sve prvi.

Hoće li biti nekih noviteta u Exkluzivu?

- Biće dosta novih rubrika. Veoma su zanimljive i drugačije. U svakom slučaju, gledaoce očekuje pravo jesenje osveženje!

Čime otvarate novu sezonu?

- Najekskluzivnijom pričom u momentu, naravno.

Preuzela si kormilo Exkluziva proletos. Čime si baš, baš zadovoljna? A šta želiš da menjaš?

- Zadovoljna sam timom koji je oformljen. Sveže ideje dolaze sa novim članovima redakcije, a samim tim i nova energija je tu. Posao nam je i zadovoljstvo, a to je najvažnije za dobre rezultate.

Kako balansiraš između totalnog "žutila" i kulturnog sadržaja? Je l' to teško danas?

- U Exkluzivu ništa više nije žuto osim špice. Mi ne prenosimo tračeve već samo proverene informacije i pričamo direktno sa zvezdama. Pratimo život poznatih a ne samo priče o njima.

Najbolji trač koji si čula o sebi?

- Da sam snaja Zorice Brunclik, a da je moj Stefan njen sin. Da pojasnim, kada sam se porađala prvi put u tom momentu se porađala na istom mestu u Narodnog fronta prava snaja Zorice Brunclik pa je neko nešto pogrešno povezao.