Čuvena manekenka slučajno otkrila da ima RAK KOŽE: Primetila sam PROMENU dok sam stavljala puder...

Čuvena glumica i manekenka Kristi Brinkli nedavno je otkrila da je slučajno saznala da ima rak kože.

Izvor: 24sedam.rs/Jelena Manojlović  |  
Foto: SD Mack/Shutterstock​
Foto: SD Mack/Shutterstock​
.

Ova 70-godišnjakinja je na Instagramu objavila da joj se pojavila rana na čelu zbog čega se obratila lekarima, tokom rutinskog pregleda njene ćerke, a koji su joj ubrzo predočili opasnu dijagnozu.

Srećom, kancer je primećen na početku i nije napredovao, pa je ubrzo i uklonjen.

- Dobro je da se sve odigralo na vreme. Imala sam odlične lekare oko sebe koji su me operisali i savršeno zašili. Takođe, dobra vest za vas je i što ovo možete izbeći ukoliko koristiti zaštitni faktor. Uozbiljila sam se i na sunce više ne idem bez SPF-a - rekla je ona.

Kristi je ukazala i na redovne preglede svakog dela tela i zamolila pratioce da vode računa o sebi.

- Imala sam sreće što sam se našla sa ćerkom na njenom pregledu. Doktor joj je gledao lupom u svaku pegicu. Razmišljala sam da li da se požali, jer ipak nije bio moj termin, ali sam na kraju odlučila da ga pitam da mi pogleda ranu na čelu koju sam primetila dok sam nanosila puder. Pogledao je i odmah je znao da je potrebna biopsija! - otkrila je Kristi.

Podsetimo, Kristi Brinkli je sedamdesetih godina bila jedna od najangažovanijih modela, a i na pragu osme decenije očarava izgledom. Ipak, lepota i uspešna karijera nisu joj mnogo toga dobrog doneli u privatnom životu, pa iza sebe ima četiri braka, koji su se završavali razvodima najčešće zbog njihovih neverstava.