Ceca Bojković o svom "životnom krugu": Dovoljno radim da mogu da živim ugodno. To nije luksuzno, ali je za mene sasvim dovoljno

Publika Prve televizije trenutno ima priliku da je gleda u hit seriji "Tri muškarca i tetka", ali slavna glumica, Svetlana Ceca Bojković, u dosadašnjoj karijeri ima preko osamdeset uloga.

Svetlana Ceca Bojković, foto: Printscreen/PrvaTV
Svetlana Ceca Bojković, foto: Printscreen/PrvaTV
.

"Izaberem ulogu u kojoj mislim da će mene zabavljati da je igram. To je osnovno. Da će meni biti interesantno. A kada to kažem smatram da mi neće biti i teško. Imam toliko iskustva, ali opet ne radim ništa rutinski" , rekla je Ceca za Blic.

Reklo bi se da i pored slave i novca, živite skromno. Da li vam je ponekada krivo što niste bolje “unovčili” sebe?

"Ne, nije mi žao. Imam dovoljno novca. Dovoljno radim da mogu da živim ugodno. To ugodno nije luksuzno, ali je za mene to sasvim dovoljno. Ne vozim kola, nemam ih, živim u centru grada, što sam oduvek želala. Ali ja sam tako i odrasla - u Njegoševoj, pa u Pajsijevoj, Strahinjića bana, Kosovskoj, evo sada u Nušićevoj živim. To je moj životni krug. Živim u 60 kvadrata u potkrovlju i meni je to sasvim dovoljno. Imam jednu vikendicu, koju nikada ne bih imala da je moji roditelji, kada je to bilo u modi, nisu sazidali, takođe od 60 kvadrata na 10 ari prema Barajevu. Nemam ni vremena da tamo idem. Oni su odlazili, ali eto moja ćerka i njen muž to vole, i hvala bogu, zbog njih na neki način to živi. I ja ništa drugo nemam. Ali imam dovoljno za jedan ugodan život, da mogu u ovim godinama da idem kod privatnih lekara ako nešto treba, mogu da putujem ako nema korone, mogu da idem u restorane sa svojim mužem i meni više ni nije potrebno. Zato što sve što imate više vama je briga veća. A meni ta briga nije potrebna. Jako sam zadovoljna sa ovim što imam", zaključila je naša poznata glumica.