Amal i Džordž Kluni čekaju bebu?

Jedan od najintrigantnijih parova u svetu šou biznisa Džordž Kluni i Amal po svoj prilici naredne godine postaće roditelji, prenosi Svet.

Iako američki oskarovac još nije potvrdio informaciju da je njegova supruga u drugom stanju, čini se da je ona tačna.

Razlog tome je činjenica da je par za opremanje dečjeg dela u njihovoj luksuznoj holivudskoj vili, izdvojio čak dva miliona dolara. Glumčev prijatelj je za američke medije otkrio da je bračni par spreman da potroši čitavo bogatstvo za dečji nameštaj.

“Džordž i Amal već godinu dana pokušavaju da dobiju bebu i konačno im se ispunio san. Oni još ne žele da šire lepu vest, za koju zna samo njihova porodica i najuži krug prijatelja. Međutim, pošto je reč o svetskim ličnostima, to ne može dugo da se drži u tajnosti. Kluni je presrećan što će postati tata. Par još ne zna da li će dobiti dečaka ili devojčicu, ali je glumac već angažovao stručnjake koji će opremiti dečji kutak. To krilo kuće biće samo za bebu, od koje se dadilja neće odvajati. Pored dečje sobe sa krevecom, komodom i ormarom, napraviće i dečju biblioteku, dve sobe za igranje i prostoriju za ručavanje. Bebica će do škole sve to koristiti, a potom će se ponovo sve renovirati”, rekao je Džordžov prijatelj.

Izvor: Tračara