Adele ekskluzivno za Play radio

Prvi praznični vikend u novoj 2016. godini na Play radiju donosi ekskluzivno donosi i muzički specijal o najvećoj zvezdi današnjice, Adele a slušaoci Play radija jedini u Srbiji će u nedelju 3. januara imati priliku da čuju njen intervju I preslušaju pesme.

.

Play radio je dobio pravo da jedini u Srbiji emituje ekskluzivni intervju sa Adele uz preslušavanje „živih“ snimaka pesama sa najprodavanijeg albuma godine – „25“. U polusatnom specijalu saznaćete od same Adele kako se pripremala za pisanje novog albuma, šta misli o svim rekordima koje je oborila ali i nešto o privatnom životu.

Play radio je tokom decembra pozivao slušaoce da izaberu omiljenu pesmu godine, pa će 2. I 3. januara praviti osvrt na najveće hitove 2015.

U subotu, 2. januara, tačno u podne zajedno sa voditeljem I DJ-em Nemanjom Kostićem počinje preslušavanje se 100 najboljih pesama koje nam nisu “izlazile iz glave” čitave godine, a 3. januara, tačno u podne počinje preslušavanje 50 najslušanijih.

Za 30 dana na sajt www.playradio.rs pristiglo je preko 22.000 glasova na a slušaoci Play radija koji su obavili svoju “građansku dužnost” i dali glas omiljenim pesmama imaće priliku da osvoje I poklone.

Nakon proglašenja pesme godine u nedelju 3. januara popodne sledi I intervju sa Adele I preslušavanje njenih pesama. Voditelj I DJ je Nemanja Kostić.