Kejti i Tom ostavljali Suri da plače na podu kupatila!

Ćerka Toma Kruza i njegove bivše žene Kejti Holms tokom večere pred venčanje svojih roditelja, ležala je na podu kupatila i plakala, otkrila je glumica Lea Remini u svojoj novoj knjizi koja razotkriva tajne sajentologije. Rimini je bila deo te crkve te je odlučila da je napusti. A usvojena deca Toma Kruza i Nikol Kidman prestala su da razgovaraju s majkom zato što je izašla iz sajentološke crkve.

.

Ćerka Toma Kruza i njegove bivše žene Kejti Holms tokom večere pred venčanje svojih roditelja, ležala je na podu kupatila i plakala, otkrila je glumica Lea Remini u svojoj novoj knjizi koja razotkriva tajne sajentologije. Rimini je bila deo te crkve te je odlučila da je napusti.

Rimini tvrdi da je Suri, koja je tada imala svega sedam meseci, toliko glasno plakala da su je svi tokom večere čuli.

Nakon pet minuta, ona je, kako kaže, otišla da vidi šta je sa bebom. Tada je pronaša Tomovu sestru, njegovu asistentkinju i još jednu ženu kako stoje sa strane i gledaju u bebu koja je ležala na podu kupatila, prenosi “New York Daily News”.

U knjizi koja bi trebalo da izađe u utorak, autorka takođe navodi i da su te tri žene tvrdile da je Suri inkranacija Rona Habarda, osnivača religije.

Autorka je, kaže, jedva naterala jednu od žena da podigne bebu koja je sve vreme plakala i nahrani je.

Nakon raskošnog venčanja Toma i Kejti, Remini je do aerodroma putovala zajedno sa usvojenom decom Toma i Nikol, Belom i Konorom. Pitala ih je da li će se uskoro videti s majkom i dobila je sledeći odgovor od ćerke:

“Ako budem imala izbora NE. Naša mama je je…i SP!”

SP ili na engleskom “suppressive person” je sajentološki izraz za osobu koja sputava, onu koja je neprijatelj crkve.

Remini takođe trvrdi da su usvojena deca Nikol Kidman i Toma Kruza toliko u sajentologiji da razgovaraju s majkom samo kada ih na to nateraju!

Autorka je, kako kaže, odlučila da napusti ovu crkvu nakon ovog velikog venčanja. Kada se vratila kući i sumirala utiske mnoge stvari se njoj tu nisu dopale. Između ostalog, ponašanje dvojice članova crkve koji su bili na visoko rangiranim pozicijama: Kruza i Dejvida Miskevidža.

“Konačno vidim gde je pukotina u našoj crkvi. Pukotina je Tom Kruz”, napisala je Remini i dodala da njih dvojica uništavaju sajentologiju.

Još jedna stvar se njoj na tom venčanju nikako nije dopala. Naime ona se zabrinula jer je crkva pokušala da među svoje ljude regrutuje i Dženifer Lopez.

Naime, glumica je kako kaže, bila pozvana na venčanje ali joj je takođe rečeno da mora obavezno da povede i svoju drugaricu Dženifer Lopez i njenog tadašnjeg muža Marka Entonija.

“Crkva je ta koja ih je pozivala. Naravno, u Tomovo ime”, kaže Remini.

Kada je stigla na venčanje sa mužem, drugaricom i njenim mužem, ljudi iz crkve su konstantno pokušavali da razdvoje prijateljice.

Smestili su ih za različite stolove, kada je bio potreban prevoz smeštane su u različite automobile.

“Sve vreme su pokušavali da me izdvoje”, tvrdi glumica i dodaje “A razlog tome može jedino da bude pokušaj da se Dženifer uvuče u crkvu, a ja sam samo bila put do toga”.

Čudna situacija je bila i ta što je Šeli Miskevidž, žena vođe crkve koja je uvek uz svog dragog, ovoga puta bila odvojena od njega.

“Pa to je bilo venčanje veka, a ja sam se konstantno pitala „Gde je Šeli?’”

A kada bi to zaista pitala ljude na venčanju, nijednom nije dobila odgovor.

“Situacija je vrlo jednostavna. Veliko je venčanje, venčanje veoma bitne osobe, vođa crkve je tu, a njegova žena nije! Sve je čudno zato što su ga pravili čudnim”.

Neobična je bila i prva pesma koju je Tom pevao svojoj ženi. Ok , pesma “You've Lost That Lovin’ Feelin'” jeste numera iz Top Gana, ali takvu pesmu pevati mladoj?

Komentar Kejti Holms na Leine tvrdnje je bio:

“Ja sam zaprepašćena ponašanjem Lee Remini na svečanostima pred naše venčanje. Takođe, i njeno ponašanje na samom venčanju kao gosta, prijatelja je bio…. Uznemirujuć”.

U petak Kejti je izjavila sledeće:

“Žao mi je ako sam u prošlosti uznemirila Leu. Želim joj sve najlepše u budućnosti”.

Ubrzo nakon venčanja Leu su poslali u sejantološku crkvu na Floridi da bi na reprogramiranju provela svaki dan od devet do 22 časa te popravila svoje ponašanje.

“Oni su tražili od mene da poreknem sve što sam rekla i da se izvinim za uništavanje venčanja veka”, otkriva glumica.

Tretmani lečenja su joj naplaćeni 300 000 dolara!​

Izvor: Daily Mail