Marko Jarić i Hju Džekmen danas slave rođendan!

Srpski košarkaš danas puni 37 godina, a seksi glumac 46. Osim datuma rođenja, oni dele slične poglede na porodicu, ljubav i posao.

.

Sa reprezentacijom Jugoslavije Jarić je osvojio zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u košarci 2001. i Svetskom prvenstvu u košarci 2002. Bio je u braku sa poznatim brazilskim modelom Adrijanom Limom sa kojom ima dve ćerke.

Njegov otac Srećko Jarić je bio poznati jugoslovenski košarkaš tokom šezdesetih godina.

Markova bogata biografija zaslužuje nekoliko stranica, a njegov ljubavni život puni stranice tabloida.

Smuvao je jednu od najlepših Viktorijinih anđela Adrijanu Limu, sa kojom je na relaciji toplo-hladno.

.

Marko Jarić bio je sa najlepšim devojkama iz Srbije i sveta, a posle raskida sa Adrianom nije mnogo komentarisao napise u novinama o svojim novim ljubavima.

.

Posle Adrijane Lime, bivši košarkaš je našao utehu u zagrljaju Dušice Savić, manekenke iz Smedereva., sa kojom je nedavno raskinuo.

.

Jedina bezuslovna ljubav koju Marko nikad ne krije i uvek rado pokazuje jeste ljubav prema ćerkicama Sieni i Valentini.

.

Vrhunski sportista, nežan tata i bivši muž kakvog bi svaka bivša žena poželela.

.

Srećan rođenadn, Jariću!

Više od četrdeset snimljenih filmova i televizijskih serija, četrnaest prestižnih nagrada od četrdeset i četiri nominacije, među kojima je svakako najznačajnija ona za Oskara, dosadašnji je učinak zavodljivog i harizmatičnog australijskog glumca Hjua Džekmena.

Hju danas puni 46 godina.

Iako je planetarnu slavu stekao ulogom simpatičnog žderavca u naučnofantastičnom serijalu X-Men, Džekmen je svestran glumac, komičar, plesač i pevač.

Izvajanog tela, prodornog pogleda, razoružavajućeg osmeha... Njegova pojava na žene širom sveta deluje poput razorne eksplozije, ledi dah, oduzima vazduh.

.

Iako neodoljivo liči na Klinta Istvuda iz mlađih dana, Hju Džekmen danas je jedan od najprepoznatljivijih filmskih junaka. Životnom filozofijom, skromnošću i radom, ali i predanošću porodici on postavlja nove standarde i daje drugačiji opis holivudske zvezde. („Story“)

Off to the ball!!! @FightCancerFdn

A photo posted by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

.

Thank you for the pre-birthday loving! Bring on the cheat day.

A video posted by Hugh Jackman (@thehughjackman) on