"Nemoguća misija 5" stiže pet meseci ranije!

Šta se to dešava sa jednim od najpopularnijih akcionih filmova, ali i kako je Tom Kruz snimao neke od najopasnijih scena...

.

Produkcije Paramount i Skydance potvrdile su da ćemo nastavak filma Nemoguća misija gledati dosta ranije nego što je prvobitno najavljeno. Kako prenose strani mediji, sledeći Božić će za ljubitelje Nemoguće misije stići ranije jer će umesto 25. decembra (katolički Božić) 2015. godine premijera nastavka ovog filma biti... 31. jula!

O da, to je čak pet meseci ranije od prvobitnog datuma.

Iako, kako kažu, ne postoji neki poseban razlog za pomeranje premijere statistika pokazuje da je poslednja nedelja jula veoma dobar period za premijeru akcionih filmova. Oni koji su baš u to doba godine imali premijere postizali su veoma visoku gledanost, pa samim tim i zaradu. Eto, primer mogu da budu Čuvari Galaksije.

Pitate se šta vas to očekuje u nastavku filma?

Još mnogo uzbuđenja i neizvesnosti. Tom Kruz je izveo ponovo mnoštvo akrobacija, a među njima je i let 1.500 metara iznad britanskih sela dok je zakačen za Erbasov avion.

Takođe, malo je falilo da ga udari autobus na sprat dok je snimao u Londonu. I ukoliko ste i jednog trenutka pomislili da se Tom umorio od snimanja akcionih, veoma ozbiljnih scena, varate se!

"Ne još, ne još. Verovatno će u jednom trenutku doći do zasićenja, ali to još uvek nije slučaj", rekao je Kruz.

Pogledajte kako se silazi sa zgrade u Beču kada to radi Tom Kruz i zavirite u Nemoguću misiju 5!

.

Pročitajte i:

Dokumentarac koji je potresao Holivud: Sajentolozi prisluškivali Nikol Kidman i ucenjivali Toma Kruza