Novo na Prvoj: Nedeljno popodne sa Sašom Popovićem!

Saša Popović biće domaćin novog šou programa "Nedeljno popodne" koji će od 28. septembra biti emitovan na Prvoj srpskoj televiziji svake nedelje u 14 časova.

.

U zabavnoj emisiji Popović će ugostiti najveća imena sa muzičke scene, uživaćemo u živim nastupima poznatih izvođača, a gledaoci će se direktno uključivati u razgovor.
Pored Saše Popovića, emisiju će voditi još nekoliko poznatih voditeljskih imena iz Grand produkcije. Među njima su Dragana Katić, Tihomir Tepić, Goran Čomor, a tu će biti i simpatični voditelj, poznati TV kuvar Velimir Veca Dejanović.

Poseban kuriozitet emisije je to da će program ići iz nekoliko studija. Uz vrhunsku zabavu i pesmu, biće i mnogo iznenađenja za gledaoce.

Već u prvoj emisiji videćemo top izvođače i muzičare poput Lepe Brene, Saše Matića, Milana Topalovića Topalka, ovogodišnjeg pobednika Zvezda Granda Mirzu Selimovića, drugoplasiranog Miloša Vujanovića i mnoge druge.

Saznaćemo i kakve su kuvarice poznate dame Biljana Jevtić i Gordana Stojićević koje će pripremiti svoje omiljene specijalitete.