Golupčići doleteli iz Grčke

Novak i Jelena Đoković doputovali u Beograd posle medenog meseca u Grčkoj. Novopečeni bračni par će narednih nekoliko dana boraviti u našoj prestonici, u krugu porodice i najbližih prijatelja.

.

Posle venčanja iz snova na Svetom Stefanu i medenog meseca koji su proveli u Grčkoj, Novak i Jelena Đoković stigli su u Beograd. Doputovali su na aerodrom „Nikola Tesla“, odakle su se automobilom zaputili pravo u svoj stan.

Novopečeni bračni par će narednih nekoliko dana boraviti u našoj prestonici, u krugu porodice i najbližih prijatelja. Pored druženja sa familijom u Srbiji, Novak će dosta vremena posvetiti i treninzima jer ga uskoro očekuje masters turnir u Torontu, koji počinje četvrtog avgusta, dok će se Jelena okrenuti aktivnostima u Fondaciji „Novak Đoković“, kojom uspešno rukovodi.

Najbolji teniser sveta koristi svaku priliku da dođe u rodni Beograd da bi „punio baterije“ i spremao se za ono što ga čeka na ATP turu. Tako je bilo i početkom maja, posle čega je počela njegova šampionska serija - prvo u Rimu, a potom i na turniru u Vimbldonu.

Novak i Jelena venčali su se posle osam godina zabavljanja,a svadbena ceremonija održana je 10. jula na Kraljičinoj plaži, da bi se par potom zavetovao na ljubav i u crkvi, dva dana kasnije, na Petrovdan.

Izvor i foto: novosti