Previše eksplicitna Mila Kunis!

Glumica je otvorila dušu i iznela intimne detalje iz svog ljubavnog života. Možda je bila malo previše detaljna...

.

Tridesetogodišnja glumica koja očekuje svoje prvo dete sa Eštonom Kučerom, retko govori o svom privatnom životu. Čak je i njen verenik jednom izjavio da će "dati sve od sebe da njihova veza ostane privatna". Iako se oni ne eksponiraju, o njihovoj vezi se sve zna. Počeli su da se zabavljaju 2012. godine, sada su vereni, a upoznali su se davne 1998. na snimanju serije "Vesele sedamdesete" i od tada su prijatelji.

Do preokreta i pretvaranja prijateljstva u ljubav došlo je iznenada:

"Jednog dana se sve promenilo. Iznenada više ništa nije bilo isto. Bila sam veoma ponosna na sebe što sam to primetila. Dan prosidbe je ubedljivo najlepši dan u mom životu. Plakala sam, bila sam totalni raspad", priznala je Mila.

Kako se porođaj mlade glumice bliži, svi se pitaju da li će Ešton prisustvovati.

"Dvoje ljudi smeju da prisustvuju. Moj doktor i moja jača polovina. Ali će on ostati iznad akcije. Kod glčave, a ne kod vagine. Osim ukoliko ne želi da rizikuje svoj život i da vidi! Ja mu ne bih savetovala. Sumnjam da želi da je vidi kako se cepa i raspada. Zato što će se pocepati, pitanje je samo koliko", previše detaljno objasnila je Mila.

Život Mile se drastično promenio i to naglo. Ona objašnjava i kako je do toga došlo:

"Bila sam talentovana da govorim ne. Kada sam odlučila da počnem da govorim "da", ma koliko ponuda bila luda, moj ceo život se promenio."