DANAS JE NEPREPOZNATLJIV! Žene su ludele za Ignasijom iz popularne serije "Kasandra"! Gde je danas posle optužbe zbog SILOVANJA?

Za slavnim glumcem uzdisale su pripadnice lepšeg pola, a on i na pragu sedme decenije i te kako vodi računa o svom fizičkom izgledu.

.

Pre više od 20 godina Srbiju je osvojila serija "Kasandra", u kojoj je pored glumice Koraime Tores glavnu ulogu igrao i glumac Osvaldo Rios (59). Markantni Portorikanac tumačio je dve uloge u ovom ostvarenju - Ignasija Kontrerasa i Luisa Davida Kontrerasa.

Svojom pojavom Osvaldo je i te kako osvojio mnoge žene, dok se na društvenim mrežama mogu pronaći brojni komentari da sada izgleda bolje nego na vrhuncu popularnosti.

.

Ono što je bacilo veliku mrlju na njegovu karijeru je činjenica da su ga optuživali zbog silovanja i to poznate pevačice Šakire sa kojom je bio u vezi. Ta vest je isplivala na površinu kada je tri meseca ležao u zatvoru zbog prebijanja jedne od svojih devojaka, a on ju je javno demantovao, piše Blic.

- To je smešno. Jedna od najvećih laži koje su izmišljene. Sama Šakira je rekla da sam se ponašao prema njoj kao princ - istaknuo je Rios.