One nose titulu holivudskih lepotica, ali muškarci u koje su se zaljubljivale nisu ni blizu liste najboljih frajera!

Da je izgled faktor u zaljubljivanju, ali ne i ono što će biti presudno za vezu dokazale su i brojne slavne žene.

Džulija Roberts, foto: Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images, Getty Images Entertainment
Džulija Roberts, foto: Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images, Getty Images Entertainment
.

Mnogi bi čak rekli da su ti muškarci daleko izvan lige ovih dama kada je izgled u pitanju. Tako se, npr. Džulija Roberts 1990. godine na setu filma "Flatliners" zaljubila u glumca Kifera Saderlanda.

Trebalo je da se venčaju u julu 1991. godine na ceremoniji koju su američki mediji nazivali "svadbom milenijuma", ali je u poslednjem trenutku venčanje otkazano. Navodni razlog za to bila je Kiferova afera, a Džulija mu se osvetila tako što je iz njegovih ruku pobegla pravo u naručje glumca Džejsona Patrika, Kiferovog prijatelja.

Nakon raskida s Patrikom, Džulija se 1993. godine zaljubila u muzičara Lajla Loveta i izrekla sudbonosno “da” nakon samo tri nedelje veze. Za razliku od glumice koja je već tada bila redovna gošća lista najljepših slavnih žena, Lajl je svoje ime nalazio na popisima najneprivlačnijih slavnih muškaraca. Ovaj brak se završio razvodom, a Džulija se potom skrasila s Denijem Moderom. Par se oženio 2002. godine i u braku su dobili troje djece.

.

Među zvezdama starog Holivuda našla se lepotica kojoj izgled nije bio važan faktor prilikom odabira partnera. Ava Gardner, legendarna filmska diva i jedna od najlepših žena svih vremena, bila je u braku s Mikijem Runijem.

Poznat kao serijski preljubnik, Runei je svoju suprugu varao od prvog dana braka, a ona je zbog toga odlučila da se razvede. Kako ne bi naštetila njegovoj reputaciji, na nagovor filmskog studija MGM koji je vodio njihove karijere, pristala da sakrije pravi razlog razvoda.

.

Godinu dana provela je u braku s džez muzičarom Artijem Šoom, a potom se zaljubila u čoveka kojeg je nazivala najvećom ljubavi svog života - Franka Sinatru. Iako je Frank bio velik zavodnik, izgledom jednostavno nije mogao da parira predivnoj crnokosoj glumici.

.

Privatni život temperamentne operske dive Marije Kalas punio je novine, a često i u senku bacao njen neverovatan pevački talenat. Marija je volela strastveno i po svaku cenu, a njen život obiležila su dva muškarca.

.

Prvi je bio njen suprug Đovani Batista Menegini, a drugi muškarac s kojim ga je prevarila - grčki brodovlasnik Aristotel Onazis. U vreme kad je upoznao Kalasovu, Onazis je bio u braku s Atinom Livanos, ćerkom grčkog bogataša Stavrosa Livanosa, a već je pokazao i svoj interes za Marijinu najveću suparnicu - Džeki Kenedi.

Onazis i Kalas su se na kraju razveli od svojih partnera, ali je slavni Grk ostavio opersku divu kako bi se oženio s Džeki. Međutim, u njihovom braku nije bilo ljubavi ni strasti pa se Onazis neprestano vraćao Mariji sve do svoje smrti 1975. godine.

.

Još jedna vatrena crnka nikad nije vodila previše računa o izgledu svojih partnera. To je Salma Hajek, 53-godišnja meksička glumica koja je samo jednom izrekla sudbonosno “da” i to Fransoisu Pinou. Pre Salme, Pino je bio u vezi sa supermodelom Lindom Evangelistom s kojom ima sina Avgustina.

Izvor: Zadovoljna